שלום רב.
לפני מספר שנים (2005) עבדה אצלי מטפלת שטיפלה באימי הקשישה, יום אחד ללא שום הבנה ממנה יצאה וכלבי שהייה קשור כ- 50מ' מבית אימי בקצה חצרי קרע את השרשרת ורץ וללא הבנה מדוע שוטטה בחצרי קפץ עליה ושרט את המטפלת (גודל הפצע בטופס המין 0.3*0.3) פיניתי אותה למיון והייה משפט נגדי על "נשיכת כלב" שנמשך כבר מעל ל-4 שנים.על-מנת לסיים ההליך המשפטי נגדי שלמתי לתובעת 30.000 ש"ח למרות שלא בצדק והסכום לא הגיע לה והיא בכלל לא ננשכה, לא אושפזה לא היו לה תפרים 10 ד"ק טיפול במיון וזהו.
כיום אחרי 7 חודשים מאז ששלמתי את הכסף התובעת מלכלכת עלי ועל בני ביתי בצורה מאד מעליבה חברים שהיו עימי בקשר ניתקו את הקשר זורקים מילים מעליבות לבני משפחתי מתוך "רחמים" כלפיה. התובעת משקרת ומספרת עליי ועל בני ביתי (כמו כן התובעת גרושה לכן מאמינים לה)שקרים מזעזעים כגון שהייתי אלימה והרבצתי לאימי הקשישה, שהכלב שלי גרר אותה והוציא אתה לכביש הראשי.... שבית המשפט עכשיו תובע אותי ומחייב אותי לשלם לה עוד 100.000 ש"ח כי אני לא רוצה לשלם לה ,ועוד .... עוד דבר אציין שבנה של התובעת איים ברצח עליי ועל ביתי שהייתה דאז בת 13 איים שישחט אותה כמו כןן קיבל עבודות שירות של 100 שעות הכלב שלי נמצא מת במקום שבו הייה קשור כשבועיים לאחר המקרה.
האם יש לי עילה לתביעה כנגדה כמו כןןן איני מעוניינת לצאת מנצחת ולקבל כסף ממנה במשפט שאנהל כנגדה אני רוצה להרתיע אותה על-מנת שתחדול מספוריה ושקריה
מודה לכם מקרב לב.
באפשרותך לשקול להגיש תביעה כנגדה בעילת לשון הרע.
בנוסף לנזקים שנגרמו לך מהוצאת דיבתך, ניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק עד לסך של 100,000 ש"ח.
כמובן, שטרם להגשת התביעה, יש לבחון את הנסיבות לעומקן.
בברכה,
יערה פיקר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר