הגשתי תביעה בבי"מש לתביעות קטנות בשל תלונות שיקריות חוזרות ונישנות של חמותי עליי.בימ"ש קבע שיש לה הגנה מאחר ולתלונות במשטרה יש הגנה מלשון הרע והוצאת דיבה.היה ברור כשמש כי התלונה היתה מגמתית על מנת להטרידני. היא התלוננה שגנבתי לה חשמל דבר שאינו נכון היות ושילמתי לחב' החשמל ישירות את חובי עפ"י מונה והיא שילמה לאחר שבועיים את ההפרש ובאותו היום שהיא שילמה היא התלוננה על גניבה וניתקה אותי מהכבל המחבר בין שני הבתים האם פעולתה מצביעה על "תום לב" כפי שקבע השופט? מדוע המתינה כחודש ימים מיום שטענה שפלתי לדירה ועד שניתקה אותי? לדעתי אין כאן עניין של "תום לב" שלה והתיק נסגר נגדי בחוסר אשמה,מה עוד שלאחר מכן הגישה עוד תלונה אחרי שבוע באותו עניין ואחרי חודש בעניין של היזר לרכוש שאף הוא נסגר. האם הרקע של הסכסוך במשפחה לא מוכיח מגמתיות והתנכלות מצידה? איפה תום הלב? ביקשתי רשות ערעור ואכן קיבלתי 15 יום שאלתי הינה האם יש לי כאן עילה טובה לערער על סעיף "תום לב" שבגינו נדחתה תביעתי? זה פשוט שימוש בשירות החוק על מנת להציק לי.תלונותיה מלאות בשקרים ודברים הזויים שהצלחתי להפריך בבימ"ש אחד לאחד.מה הסיכוי שלי באם אערער למחוזי? תודה
רויטל שלום,
אני מבין את תחושת התסכול שלך הן ממעשי חמותך, והן מקביעת ביהמ"ש.
לא קראתי את פסק הדין אבל ביהמ"ש כנראה קבע כי תום הלב של חמותך היה בתלונתה למשטרה ולא בהתנהלות כלפיך כאשר הגישה תלונות חוזרות ונישנות למשטרה.
להערכתי לא קיימים לך סיכויים רבים במסגרת בקשת רשות הערעור ולו בשל העובדה כי בית המשפט המחוזי לא אוהב לדון בתיקים קטנים כאלו.
השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע במלחמה נגדה, שכן הגשת בר"ע למחוזי כרוכה באגרה, ובמחוזי תצטרך גם עו"ד.
אני הייתי ממליץ ללכת על תביעה בגין הטרדה כנגד חמותך.
עו"ד יניב גביש-מנהל הפורום.
מעוניינת בייצוג משפטי. כיצד ניתן ליצור קשר עימך בהקדם?
יום טוב.(חיפשתי באתר מס' טלפון ליצירת קשר ולא מצאתי)
ממה שאני מתרשמת עולה כי מדובר בסכסוך משפחתי עמוק ותביעות הדדיות/ערעור או הליכים נוספים לא בטוח שיקדמו אותך או פתרון הסכסוך.
ממליצה לפעול לגישור בסכסוך על כל היבטיו שכן התביעות לבתי משפט הם רק ביטוי אחד לסכסוך. בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר