למומחים שלום,
לאחרונה חתמתי על חוזה שכירות בקיבוץ כלשהו. כאשר נציגת הקיבוץ הביהנ את הטעות בכדאיות העסקה, היא החלה לפיץ באוזני אנישם מהקיבוץ כי ההסכם שנחתם הוא מזוייף ושאני למעשה זייפתי אותו. לפני מס' ימים אף הגיע אליי מכתב מעו"ד לפיו הפרתי את תנאיי ההסכם וכן בין היתר הועלתה בו טענה כי עולה חשד סביר כי ההסכם מזוייף לרבות החתימות עליו. ראשית יצויין, כי טענת הזיוף הינה שקרית. שנית, מאחר ומדובר בקיבוץ, אני מניח שחברי הקיבוץ לא יששו להעיד לטובתי שנציגת הקיבוץ אכן אמרה דברים אלו. מה טיבו של המכתב שהגיע מב"כ של הקיבוץ האם הוא עונה על דרישת הפרסום?
לתשובתכם אודה.
על מנת שהמכתב יעמוד בדרישת הפרסום עליו להגיע לאדם נוסף מלבד הנפגע. על כן, ככל שברצונך לתבוע בעילת לשון הרע, מוטב כי יהיו בידייך ראיות אחרות.
בברכה,
יערה פיקר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
ראשית תודה על המענה המהיר. שנית, במידה ואוכל להעיד אדם אחד שאותה נציגה אמרה דברים שלו בפניו האם זה מספיק? האם אותו מכתב לא יכול להוות לפחות אינדיקציה לכך שהדברים נאמרו?
בהחלט מהווה אינדיקציה. אך ככל שתגיעי לבית המשפט מוטב להסתמך על ראיות נוספות, לצורך הוכחת היקף הפרסום הפוגע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר