אני מלווה בהסעות לילדים נכים. הנהג של ההסעה שולט על רכב החברה בכך שלא נותן לי תימרון חופשי ברכב. כלומר : הוא קיבל רכב חדש מהחברה (הנהג כמובן שכיר) והחליט שאני צריכה לשבת על ניילונים. מסרב להסיר אותם. אין לי אפשרות לצאת מהרכב דרך הדלת הגדולה משום שכך הוא החליט. לא נותן לי אפשרות תימרון ברכב. קובע לי את אופי העבודה שלי כמו: איך לשמור על הילדים, מה לעשות היכן לשבת. יש לציין שאחת לשנה אני עוברת השתלמות ואני יודעת בדיוק מה לעשות. היום היה לנו ויכוח על שלא נותן לי לצאת מהרכב. ליד המעסיקים שלו הוא טען ששכח לפתוח לי את הדלת ולי הוא אומר שהוא לא רוצה שאני ארד מהדלת מפני שהיא חדשה ולא רוצה שאני יהרוס אותה. משקר למעסיקים שלו כל הזמן עליי. רק כדי שהוא ייצא נקי. טוען שאני כל הזמן מתלוננת. אם אני אומרת משהו לטובת הילדים כמו שאסור להוריד אותם בכביש אלא במקום לא מסוכן הוא טוען שאני מתערבת לו בעבודה בזמן שאני מחוייבת להגן על הילדים.
האם ניתן לתבוע את הנהג על כך שמזקר לגבי דבריי?
תודה
אין מקום לתבוע בלשון רע אבל בהחלט יש מקום לעדכן את הממונים עליך לגבי ההתנהלות שלו וסיכון הילדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר