שלום, אני עובדת בחברה גדולה. מנהלת ישירה התנכלה בי בצורה אובססיבית משך כל השנה שעברה. זה בא לידי ביטוי בצעקות, היתה רועדת כשצעקה, שאלה אותי אם אני מתחרה בה, באה אלי בתלונות שאני מסתירה ממנה מידע ועוד ועוד – הרשימה ארוכה. היא עברה תפקיד לפני מספר חודשים וחשבתי שבזה נגמר הסיוט. נודע לי, שבישיבת מנהלים בדיון על ביצועים של עובדים היא הכפישה אותי ארוכות והשמיצה אותי על הביצועים שלי ועל התכונות שלי.כל זה מלווה ברגשנות וצעקות ונמשך זמן רב. הפכתי לנוא הדיון. בישיבה זו נוכחו מספר רב של אנשים. חלקם הגדול מקורבים אליה. המנהל הנוכחי מגבה אותי, אבל הוא בחו"ל. יש לציין שהביצועים שלי מעולים, קיבלתי מספר מכתבי הערכה מצוינים ממנהלים שעבדו איתי באותה תקופה כולל מאותה מנהלת. .יש מספר אנשים בחברה שיודעים מה עברתי אצלה. הנזק שנגרם עצום והיא הרסה את שמי הטוב. זה יפגע בקידום, אף מנהל בחברה לא יסכים לעבוד איתי, ויש סיכוי טוב שזה עלול להביא לפיטורים בגל הפיטורים הבא. מה שנאמר, אי אפשר להחזיר. אני מעונינית כעת לדווח עת ההתעללות שעברתי משך השנה שעברה ושיצא הודעה בפורום המנהלים שכל ההשמצות שיקריות. איך עלי לעשות זאת מבלי להיפגע. אם אני לא מצליחה לקבל הודעה בפני אותו פורום, מה ניתן לעשות משפטית?
כשלב ראשון שלחי לה מכתב עם העתקים למנהל הישיר שלה וגם למנהל שלך בבקשת התנצלות .אחכ תקבעי על המשך צעדיך.
ממליצה כי תתייעצי בעו"ד בגיבוש מכתב והמשך ההתנהלות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר