הגרוש שלי שוכנע להתחתן עם בחורה עימה היה בקשר מיני ונכנסה להריון תוך כדי הבטחה שלאחר הלידה הם יתגרשו (היא "דתיה" ולא מקובל ללדת ללא נישואים)אני והוא בקשר טוב מאוד, יש לנו ילדה משותפת. הם חיו יחד פחות משבועיים ואז נפרדו).הוזמנתי על ידי החתן כאורחת לחתונה, היא שלחה אנשים לשולחני לסלק אותי ואיימו עלי במכות.היא פירסמה שהגעתי לחתונה ללא הזמנה.בתביעת הגירושין היא ציינה כי אני מתקשרת אליה ומקללת אותה.החלטתי לא להגיב משום שאין לשפוט אדם בצערו.כעת עורך דינה ציין במכתב לערך הדין של הגרוש שלי כי אני מתקשרת ומאיימת ברצח, כן ברצח עליה ועל בנם התינוק. כולם מייעצים לי לא להתייחס כולל העו"ד של הגרוש שלי.אני לא חושבת שכדאי לי להתעלם מדברים חמורים כאלו (איום ברצח-נשמע לי ממש חמור) ומי יודע היכן היא תעצור.האם אני צריכה לתבוע בגין לשון הרע/הוצאת דיבה? העו"ד אומר שהם מוגנים ואיני יכולה לתבוע. מה עלי לעשות? האם אני יכולה לחייב אותה ששתינו נעבור בדיקה במכונת אמת? האם אני יכולה להגיש תלונה במשטרה?
אתי שלום,
במידה והיא כותבת את הדברים בכתבי טענות המוגשים לביהמ"ש הרי שכפי שעורך דינך אמר לך, קיימת לה הגנה מוחלטת מתביעות לשון הרע. במידה והיא טוענת זאת גם במסגרות אחרות, כמו מכתבים שלא מוגשים לביהמ"ש, ושיחות בע"פ, הרי שבאפשרותך לתבוע אותה בלשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר