שלום רב ברצוני להיועץ בכם לאור נסיונכם הרב.
לפני כשנתיים בערך נערך שידור ברדיו בתחנת 100 f.m בתוכנית זו כל פעם מתערך ראש עיר אחר וניתנת אפשרות לקהל לעלות לשידור ולשאול שאלות.
באחת מן התוכניות עלה ראש העיר בעיר שבה אני מתגורר. אחרי שקהל תומכיו עילל ופיאר את פועלו לאורך כל השידור בחרתי להפנות לראש העיר שאלה עניינית.(כל מהלך הרעיון מוקלט)ראש העיר בחר להשתלח בי מעל גלי העתר ולפגוע בשמי הטוב בהאשמותיו טען ראש העיר שבתפקידי כעובד ציבור תפקיד אותו מיליתי בהקרבה כ-15 שנה היו אי סדרים כלכליים שבראשם אני עומד.
ברצוני לציין ולחדד נקודה מאוד חשובה ומשמעותית טענותין של ראש העיר הם חסרות כל בסיס מציאותי.
בית הדין לעבודה שדן בענייני לאחר שראש העיר שבה אני גר רקם תוכנית מצוינת ותפירת תיק משולמת להדחתי מתפקידי. עקב התחייבות פוליטיות קודמות לתפקיד שבו עבדתי.בית הדין אומנם לא כפה את חזרתי לעבודה מכיון שכאשר מעסיק לא חפץ בך דאגו להכין לי תיק אישי מאוד אטרקטיבי שבו אני מתואר כלא יעיל למערכת.בית הדין חייב את הרשות העירונית לשלם לי את מלוא הפיצויים שמגעים לי.
(פסק הדין שמור אצלי וכל מה שאני מעלה מגובה במסמכים)לסיום נתתי רקע מאוד גדול במטרה לקבל הכוונה מה עליי לעשות ואיך אני יכול לפעול מכיון שראש העיר פגע בשמי הטוב מעל גלי העתר בלי שום בסיס לאמירותיו.
1-האם לאור זה שעבר שנתיים מיום השידור לא עבר די זמן ואין עניין שלי שיהוי(לא הגשתי תביעה עד עכשיו בגלל מצבי הרפואי והכלכלי שהורע מאוד).
2-האם יש הליך שבו אני יכול לתבוע את ראש העיר על הוצאת דיבה ופגיעה בשמי הטוב באופן אישי שבו ראש העיר יצטרך להתמודד בצורה אישית מכספו שלווללא מימון ויעוץ משפטי מכספי הרשות שבו הוא עומד.
אני מצטער על הסיפור הארוך אבל היה חשוב לי לחלוק עמכם לאור נסיונכם העשיר בתחום. אשמח להיות אתכם בקשר לאחר שאקבל תשובה בפורום ואדע איך עליי לפעול בכבוד רב ותודה מראש ליאור.
(כל מה שנאמר כאן מגובה בהקלטת הרעיון ברדיו ובמסמכים משפטים שמפריכים את עלילותיו של ראש העיר).
אתה צריך להגיע עם כל החומר המוקלט והמסמכים ליעוץ משפטי.מבחינת זמן אתה עדיין בתקופה שבחוק אבל כדאי להזדרז בשל טענת שיהוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר