עוד' נכבדים. במס' הודעות שפורסמו באינטרנט פורסם דבר מסויים במצב טוב למכירה מעורך דין.ראינו את הנ"ל והחלטנו לבדוק. בבדיקה נוכחנו לדעת כי הנ"ל לא תקין כפי שנאמר בפלאפון עי' המוכר ולא כפי שפורסם באינטרנט.מאחר ומקום מגורי המוכר די רחוקים נאלצנו לבזבז מזמננו, ולמרות הבדיקה המוכר חלק על הבדיקה ואמר כי היא אינה נכונה. הגשנו תביעה קטנה לסכום הבדיקה הוצאות דלק , שעות עבודה ובעיקר על השקרים שנאמרו לנו בפלאפון וההודעות השיקריות באינטרנט ועוגמת הנפש. בתשובה שקיבלנו לכתב תביעתנו טוען המוכר שקרים רבים ואף כותב לכבוד השופט כי אנו זייפנו את המודעות באינטרנט וכי הוא ילך למשטרה להתלונן עלינו. אני מוכנה לעשות בדיקת פוליגרף ולהוכיח שכל מה שכותב הנתבע שיקרי. האם יש כאן הוצאת שם רע כלפיי?בנוסף האם גם לי כדאי להתלונן במשטרה על שהוא מוציא עלינו שקרים ,ודבר חדש עכשיו על זיוף,מה שחלילה, לא היה ולא נברא כמובן. אין באפשרותי לקחת עוד' וגם לא הייתי רוצה מכיוון שאני בטוחה בחפותי. אודה לכם מאוד אם תואילו להודיעני כיצד להמשיך ולפעול. תודה מראש וכל טוב !
את כל הדברים הללו תאמרי לשופט בדיון שיהיה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר