לפני כשנתיים עבדתי במשק בית ומעסיקתי פיטרה אותי ולא היתה מוכנה לשלם עבורי את הפיצויים המגיעים לי לפי חוק, נקבע תאריך גישור ביוני 20091 והיא לא הגיע וב-4.10.10 נקבע גישור נוסף והיא אכן הגיעה והמציאה שקרים שלא נבראו ובנוסף היא טענה שאני גנבתי מביתה כאשר היא לא ציינה מה ואם כן הייתכן שמעסיקתי תמשיך להעסיק אותי אצלה תקופה ארוכה ואן אכן גנבתי מביתה , הייתי המומה ופגועה ועד לאן היה יכולה להגיע וכל זאת על מנת להתחמק מפיצויים אשר מגיעים לי על פי חוק. שאלתי היא האם ישנה עילה לתביעה על עדות שקר והוצאת דיבה. אשמח לקבל תשובה לאימייל שלי.
דרך אגב על מנת להוכיח את חפותי האם אפשר להיבדק במכונת אמת?
המון תודה
לא הבנתי האם הדיון /ההליך התסתיים אם לא אז נא העלי העניין בדיון. אם הסתיים אז יש מה שנקרא מעשה בי דין לא בטוח שיש כרגע מה לעשות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שלום! בהמשך לפנייתי ההליך בדיון עם המגשר לא הסתיים מכיוון שלא הסכמתי לפשרה הזעומה שהוצעה לי וללא פיצויי פיטורין ולכן המגשר אמר שייקבע דיון נוסף בפני שופט בבית הדין לתביעות קטנות ולכן שאלתי היא האם ישנה עילה כרגע להוצאת דיבה ושקרים שהנתבעת מעלילה עליי וכל זאת על מנת לא לשלם לי את הפיצויים המגיעים לי על פי חוק אודה לך מאוד באם תייעצי מה לעשות בנדון
תודה ויום טוב
ממליצה שתעלי הכל בפני השופט. תכיני בכתוב שיהי מסודר ותציגי הדברים .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר