לפני כ שנה וחצי נפטרה אחות של אמא שלי.
בקרב המשפחה הייתה תחושה (מוטעית לחלוטין)שהיא השאירה ממון רב.הגדילה לעשות אחת האחייניות שטענה שהיא ראתה במהלך השבעה קופסת תכשיטים שנעלמה מעיניה לאחר מכן.
מאז אותו יום משמיצה אותה אחיינית את כל האחיות ומי שנוכח בשבעה שגנבו את התכשיטים.
לאחר מכן ההשמצה התמקדה באימי כי אנו סירבנו ללכת לפוליגרף.
ההשמצה ממשיכה עד היום כשגם היא וגם בעלה אומרים לאנשים המקורבים לנו שאימי גנבה את התכשיטים (הדמיוניים).
אותה אחות הייתה אלמנה במשך 30 שנה וכל המשפחה התעלמה ממנה מלבד אימי ולמעשה האחות הזאת הייתה כמו עוד אימא במשפחתנו.
כיום (ערב חג שני) קבלה אימי הזמנה לחקירה במשטרה, כנראה שהאחיינית הצליחה לגרום למשטרה לפתוח תיק,למרות שלי אמרו במשטרה שאי אפשר להאשים בגניבה על רכוש ששייך למישהו אחר.
אני עובד בכור בדימונה והיא איימה (אמרה את זה לקרובת משפחה אחרת)שהיא תפנה למקום עבודתי ותתלונן שאני מעורב בגניבה (הדמיונית).
הורי ואני ידועים כמשפחה ישרה ואמינה וכל הסיפור הזה הזיק לנו מבחינת הפגיעה בשמנו הטוב וגורם לעוגמת נפש.
מה עושים?
מהפרטים עולה כי מדובר בסכסוך משפחתי. חלק לשון הרע הוא נלווה לכך. ניתן לפעול בגישור חוץ משפטי .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
פניה למגשר מחייבת הסכמה של שתי הצדדים?
אמת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר