עקב דין הדברים על מתן זיכוי אחד העובדים הבכירים ברשת חנויות כינה אותי במשפטים פוגעים ועולבים לפני עשרות אנשים בקול רם וגבוה וחזר על זאת מפר פעמים. האם זה פגיעה בשמי הטוב \הוצאת לשון הרע? תודה.
בגדול כן. תלוי מה המשפט הפוגע .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המשפטים הפוגעים: "שקרן" "עוף לי מהעיניים" "תוריד את הכיפה כשאתה מדבר איתי" וכו...
זה דיי גבולי ולדעתי לא מגיע לגדר לשון הרע
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
אני עובדת במקום ציבור בתחום מתן שירות, באחד מהימים ניגש אליי בן אדם בעל תפקיד בכיר . אותו בן אדם ביקש ממני לבציע משימה בניגוד לנוהל המקובל. כמובןלא הסכמתי לעשות זאת והפינתי אותו לממונה המקום. גם הממונה דחה את בקשתו. לאחר מס' ימים אותו בן אדם ניש אליי והתלונן שנתתי לו שירות לא ראוי ויחס מזלזל למרות שנתתי לו את השירות הכי טוב יחד עם זאת הסברתי לו למרות תפקידו הבכיר אני לא עושה דברים בניגוד למקובל. כש הוא חזר היה מאוד עצבני וכעוס. התחיל לצעוק עליי לקלל כמו כן להאשים אותי בדברים שלא עשיתי. וזה קורה בנוכחות כל העובדים. עניין האשום בדברים שלא עשיתי ובכלל בתקופה שלא נכחתי בעבודה בגלל חופשת לידה מאוד מפריע לי. האם אני יכולה לתבוע על לשון רע ?
בתודה מראש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר