שלום רב,
לפני כחודשיים היכרתי בחור שחיזר אחרי במרץ, היה שולח לי הודעות בטלפון וגם בצ'ט בפייסבוק, מרביתן נשאו אופי מיני וסקסיסטי...לא נעניתי לחיזוריו ולאחר כחודש וחצי שמעתי דרך חברה שמכירה חברה שלו שהוא הולך ומספר שקיים איתי יחסי מין אף שבפועל זה לא התקיים. אני נפגעתי ונעלבתי מאוד מהפצת השמועה הזו, כנקמה החלטתי לכתוב לחברות שלו בפייסבוק, בעילום שם כמובן, שצריך להיזהר ממנו כי הוא משתמש בבחורות כבחפצים, ושכל מה שקיים בראשו זה סקס, ולפעמים גם השתמשתי במילה סוטה. האם יש לו עילה לתבוע אותי על הוצאת דיבה? האם לי יש עילה לתבוע אותו?
בתודה מראש, דנית
אני עובד מדינה.
בשנת 2009 האחראי עליי (לא המעסיק) במקום העבודה תפס בחולצתי וגירש אותי מהעבודה תוך כדי גידופים וקללות הקשורים לאישיותי ולמגדרי המיני, כמו כן דחף אותי, הוא ידוע כאדם אלים בעבודה אך לא נעשה דבר עד כה, החלטתי אז להבליג בגלל מקום העבודה, אמש הוא חזר על המקרה בשנית (רק ללא קללות הקשורות למגדרי המיני) שוב גידף ודחף אותי קלות אל מחוץ למשרדי, יצויין שבשני המקרים הנ"ל קרה המקרה בנוכחות אנשי צוות בעבודה, שאלתי היא האם יש מקום להגשת תלונה במשטרה/ קיום משפט על הוצאת לשון הרע ואלימות מילולית/פיזית ומה חובת מקום העבודה במקרה שכזה ?
פורסם בטעות כאן, עימך הסליחה
אם את או / גם הוא השתמשו במילים פוגעות ניתן לתבוע. ממליצה לא להתעסק עם זה ולא לכתוב מילים "סוטות" כלשונך .שכן את יכולה להתבע אבל מנגד גם את יכולה לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר