הי,אני מפעילה בגנים ובאחד הפעמים כשסימתי לעבוד קיבלתי טלפון מסייעת שהייתי אצלה בגן בבוקר בבקשה שאבדוק אם לקחתי בטעות 2 דיסקים של הגננת, כמובן שחיפשתי מיד שלא לקחתי בטעות ואמרתי לה שאין אצלי כלום,לאחר כשעה התקשרה אלי הגננת נסערת ואמרה לי "הנחתי אותם על הכוננית ואתהיחידה שהיית בגן מהבוקר...ואני בכלל לא יודעת אם אני רוצה שתיהי אצלי בגן השנה....(גננת שמכירה אות ועבדתי אצלה כבר שנה שעברה)במילים אחרות:"גנבת לי את הדיסקים",כמובן שאיחלתי לה שתמצא אותם....אחר שבוע שוב הגעתי לגן בתקווה לקבל ממנה התנצלות, וזאת"אני עדיין כועסת"וכו' וכו'....בסופו של דבר היא חושבת שאני גנבתי לה את הדיסקים,שלא לדבר על זה שהפעלתי אותו יום את הילדים בגן בהרגשה כל כך לא נעימה ומשפילה....מה עושים??
לפני ריצה לבית משפט תביעה כדאי לברר איתה את כל העניין. אולי מצאה אולי משהו אחר לקח.
אחכ בהנחה שאת עובדת שם תשקלי צעדיך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
יש לשים לב לכך שסעיף 7 לחוק איסור לשון הרע דורש שהפרסום יגיע לאדם אחד לפחות מעבר לנפגע עצמו.
*אין לראות באמור המלצה או ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר