שלום רב,
יש לי שאלה האם אני יכולה לתבוע בן אדם על הלשון הרע במקרה שלי.אני נסעתי עם חבר שלי באוטו ופתאום התקשרה גיסתו לפלפון ברכב ושאלה אותו אם יש לו מישהי והוא ענה לה שכן.עכשיו היא ידעה שאנחנו היינו ביחד אבל לא ידעה אם עד היום אנחנו עדיין ביחד.ברגע שהוא אמר לה כן אז היא התחילה להגיד לו תעזוב את הרוסיה הזאת,מה אתה צריך אותה,תמצא לך מישהי יותר יפה וטובה.אני שמעתי את כל השיחה הזאת כי יש דיבורית ברכב וכמובן עניתי לה כי לא יכולתי לשתוק כי המילים שהיא אמרה מאוד פגעו בי.עכשיו היא לא ידעה שאני נמצאת איתו ושומעת את כל שיחה והיא גם לא שאלה אם יש מישהו איתו ברכב.אז רציתי לשאול אם אוכל להגיש נגדה תביעה על הלשון הרע.זה מאוד פגע בי כל מה שהיא אמרה.
תודה רבה מראש.
אורית שלום,
אם כל הכאב והכעס על הדברים הקשים של הגיסה, יהיה קשה למצוא עילה לתביעה כנגדה, אלא במצב דחוק.
אלא אם כן היא מסרוה לו עלייך פרטים ועובדות שאינם נכונות, כל השאר הינם הבעת עמדתה ודעתה עלייך, שלגיטימי וחוקי להביע עמדה זו.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר