שלום אני תלמיד מאזור המרכז ואני עולה השנה לכיתה ט' אני עברתי סוג של התעללות נפשית במשך כמה חודשים טובים עברתי ע"י תלמיד מהשכבה מסע של השפלות שכולל ציורים נגדי סיפורים בע"פ ובפייסבוק פניתי להנהלת בית הספר והם טיפלו בזה מבחינתם כאשר הם העבירו אותו כיתה (במשך אותם החודשים הוא עבר לכיתה שלי אחרי שהוא עשה מה שהוא עשה לי לילד מהכיתה שלו והעבירו אותו לכיתה שלנו) למרות שהוא עבר כיתה עדיין הוא ממשיך במעשים מאחורי הקלעים ואני עדיין סובל מאותם דברים ע"י החברים שלו שרוצים כאילו לנקום, אני לא יכול לעבור במסדרון בלי להשפיל את מבטי רציתי לדעת אם יש לי קייס לתביעת דיבה?
כאשר הפגיעה הגיעה למצב פיזי כבר איימתי לפנות במשטרה ואף פניתי להנהלת בית ספר והראיתי את הראיות ההנהלה מצאה לנכון להעביר אותו כיתה(זו אינו הפעם הראשונה שהוא נטפל לילדים ופניתי עם כממה ילדים והראנו להם הוכחות. הוא אף הטריד כמה בנות שגם פנו להנהלה איתי באופן גיזעני,סקססיטי\מיני) הם העבירו אותו לכיתה שלא היה שם אף אחד שהוא נטפל(הכיתה היחידה מבין כמה וכמה כיתות באותה שכבה) לאחר כמה זמן נודע שאמו בתפקיד בכיר בתחום החינוך ושמעתי כמה מורות שהן חושבות שזה קשור לזה שלא טיפלו בו בחומרה מה אף לעשות אם זה?
אני עוד כמה ימים חוזר לבית ספר ופשוט לא יכול להסתכל לילדים בעיניים
לאובד עצות
כתבתי תגובה שכנראה לא נקלטה בטעות. מה שכתבתי הוא שהפורום המתאחם הוא הפיקוח על בית הספר. תפנה באמצעות הוריך שכן מדובר בקטינים למפקח על בית הספר אם ההנהלה לא מטפלת. גם תביעה אזרחית אם תהי תהיה עי הוריך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר