שלום,
אני גרושה מזה 3 שנים והגרוש שעדיין פגוע וכעוס עושה כל שביכולתו להציק.
הוא מפיץ סיפורים עלי ותיאורי התנהגויות שלי כלפי הילדים (שלכולם אין שחר ואחיזה במציאות) בקרב הורי חבריהם לכיתות.
הסיפורים האלה וההשמצות פוגעים בי מאוד ומקשים עלי לגדל את ילדיי בסביבה כזו.
האם יש בסיס לתביעת דיבה במקרה כזה?
איך כדאי לפעול ע"מ להפסיק התנהגות זו?
בנוסף, הוא משמיץ אותי תדיר באוזני ילדיי כאשר מגיעים אליו (אני משמורנית יחידה). אותן שאלות גם כאן.
תודה!!
בהחלט יש בסיס בדברייך לתביעת לשון הרע ככל שהדברים אינם זוכים להגנות שבחוק ולא נאמרו במסגרת הליך משפטי.
עצתי, תגידי לו שאם לא יחדול ממעשיו, יזכה לקבל תביעה בנושא ובטוחני שהאם הוא אינו חפץ בכך, הוא יחדל מהתבטאויותיו.
באשר להסתת ילדים, ניתן לפנות בנושא אף לביהמ"ש, אך כדאי ללבן הדברים בשיחה ובטרם פנייה לערכאות ולטובת הילדים.
הפורום המתאים הוא דיני משפחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
כאשר הפגיעה הגיעה למצב פיזי כבר איימתי לפנות במשטרה ואף פניתי להנהלת בית ספר והראיתי את הראיות ההנהלה מצאה לנכון להעביר אותו כיתה(זו אינו הפעם הראשונה שהוא נטפל לילדים ופניתי עם כממה ילדים והראנו להם הוכחות. הוא אף הטריד כמה בנות שגם פנו להנהלה איתי באופן גיזעני,סקססיטי\מיני) הם העבירו אותו לכיתה שלא היה שם אף אחד שהוא נטפל(הכיתה היחידה מבין כמה וכמה כיתות באותה שכבה) לאחר כמה זמן נודע שאמו בתפקיד בכיר בתחום החינוך ושמעתי כמה מורות שהן חושבות שזה קשור לזה שלא טיפלו בו בחומרה מה אף לעשות אם זה אני עוד כמה ימים חוזר לבית ספר ופשוט לא יכול להסתכל לילדים בעיניים
אם טרם הסתיימו כל ההליכים בינכם אז זימ משפחה
אם נגמרו -אז בימ רגיל
ממליצה קודם לומר לו בכתב עדיף שיפסיק שכן יש לך עילה לתביעה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר