שלום
השתתפתי בתוכנית טלוויזיה של כשרונות שמיועדת לכל הגילאים . אני אשה מלאה ובצעתי שילוב של שירה -תנועות שפתיים לשיר עם שילוב של ריקוד מזרחי-בטן קליל. בשיחה עם המראיינת ואורחי התוכנית ספרתי את הרקע שלי והשכלתי בתחום המחול המזרחי.הם הופתעו וצחקקו איך אשה שמנה כמוני ל מדה במוסד ספורטיבי בכלל. ולאחר שהבהרתי מה למדתי אז איכשהו התלבש להם, וכאילו השיחה הסתיימה שיבחו והעבירו אותי שלב.
ויצאתי מהאולפן. שמחה וטובת לבב. הגעתי הביתה ומיד מהרתי לצפות בהקלטת התוכנית ולראות את הקטע שלי -אבל ראיתי לאחר שהלכתי הם המשיכו לשוחח עלי ולהסטלבט על איך בכלל אני קשורה לאותו מוסד לימודי, והמנחה ממש צחקקה והזכירה את שמי מספר פעמים ואמרה" בטח היא קופצת שם על חמור , קופצת על טרמפולינה" בלעג ובזלזלול בי ובמוסד שבו השקעתי את מיטב כספי ולימודיי המושקעים בכבוד , מאמץ רב ובהצטיינות השגתי את התעודה.
אני חייבת לציין שהייתי מופתעת וזה גרם לי לפרץ של בכי ועלבון רב. לא די בכך שהתוכנית משודרת בשידורים חוזרים.
כמובן שדאגו להחתים אותנו על חוזה רב הקפי לפני התוכנית אבל לא לספק לנו העתק שלו ,
ברצוני לדעת בכל זאת האם יש עילה ללשון הרע ואם יש מצב לתביעה
מאז שראיתי את הקטע ההוא אני מרגישה מושפלת .אני כותבת לך זאת ודמעות בעיני
אשמח לתגובה
ראשית מבקשת שלא תתעצבי .לצערי התנהגות כזו לא מוזרה וקיימת .מעבר לכך חשוב לבקש את החוזה מהם (כדי לבדוק היקף החסינות מתביעות). גם אם את לא מצליחה ממליצה לקבל יעוץ משפטי.אם יש לך את קטע הקלטת שכן היא ראיה חשובה. בהצלחה. עוד נינבורג
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
תודה על תגובתך, מנסה לא להתעצב, אבל המילים חרוטות בזכרוני ואני בטראומה. יש לי את ההקלטה. את החוזה הם לא נתנו לנו ומרות שבקשתי העתק באותו יום לפני השידור , אמרו שלא נותנים העתק. השאלה האם למרות שחתמתי על חוזה כזה שכמובן מגן עליהם ..ואולי יש שם סעיף שאני באה לתוכנית ממודעות עצמית ויכול להיות שהשופטים ידברו כך כך , ואם אפגע , לא תהיינה לי תביעות וכו.... לפי תיאורי של המקרה, לדעתך , יש כאן לשון הרע?
כי מה שנאמר, נעשה אחרי שאני סיימתי את הקטע שלי, ועזבתי את האולם, זו שיחה שהייתה בין המנחה לאורחים בתוכנית כל הברברת.וכל זה שודר וכמובן חלק מהתוכנית.
תודה לך שוב
מאיה
אולי יעניין אותך לקרוא את פס"ד:
ת.א. 66235/06 (ת"א)
*אין לראות באמור המלצה או ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.
התשובה כן ויתכן שיהיו עוד עילות. כאמור ממליצה לך להתיעץ עם עו"ד.
תודה שוב
שלום לך
למה כוונתך " יתכן ויהיו עוד עילות"?
כיצד אני יכולה להשיג או לעיין בפסק דין שכתבתם לי
תודה
האם יש לך שם של עו"ד שאת יכולה להמליץ לי שבקיא ובעל נסיון בלשון הרע?
רב תודות לך
מאיה
התכוונתי בעיקר לעילות מדיני חוזים. איתור פס"ד - נסי בגוגל.
את יכולה לקבל יעוץ ממני כמובן . אם את מעוניינת פרטי התקשרות - באתר. את יכולה כמובן לשכור שרותי כל עו"ד אחר .הבחירה היא אך ורק שלך. בכל מקרה-בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
שלום, תודה שוב
שאלתי היא, בוא נגיד חתמתי על חוזה שאני מסכימה להצטלם ושיחשפו את תמונתי, הופעתי במדייה, העניין הוא שאני סיימתי את הקטע שלי בתוכנית, וכאילו העבירו אותי שלב להצבעת הקהל. אבל בראיון אמרתי שלמדתי במוסד איקס, לפי מראה החיצוני שלי, זה גרם להם לגיחוך כאילו מה לי ולמוסד ההוא, כשסיימתי את הקטע שלי ובכלל יצאתי מ האולפן, ראיתי בהקלטה שהמשיכו לבזות אותי ואת המוסד שלמדתי בו, כאילו מה הקשרביני לבינו, כאילו מה אני עושה שם, קופצת על חמור? על טרמפולינה" לא הסתדר למנחה,והיא לועגת בכך למראה גופי המלא.
וחזרה על זה מספר פעמים עם ציון שמי לפחות 3 פעמים
באייטם הבא , שהתמודדו אחרים אחת המתמודדות שמה כמו בגד גלגל על המותניים שמשמין אותה, וגם שם גיליתי את שמי, המנחה אמרה לה" את בטח לקחת את הגלגל מ.....(ממני) וזה רמז לשומן שלי, גם בזה ראיתי בוז גם שם ציינה את שמי לעיני המתמודדים והקהל בבית וכמובן הנוכחים באולפן. יש לי את כל ההקלטה ואני מזועזעת כי לזה לא נתתי היתר.
בנוסף בסוף התוכנית רץ בתחתית המסך כתוביות עם שם המתמודד ומספר שאליו צריך לשלוח sms כדי להשאירו בתוכנית , ואני לא הופעתי שם.מה לדעתך אני אמורה לעשות מכאן
ועל איזה סעיף לתבוע
תודה
אני ממש פגועה
עם כל הרצון מאיה,סייעתי לך עד כה. עכשיו את צריכה לדעתי לקחת יעוץ יותר פרטני לגבי הקייס שלך. זה לא אחראי מבחינה מקצועית להפנות אותך לסעיף זה או אחר. בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר