היי,
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה מאוד שתוכלו לסייע לי.
לפניי כשנה וחצי נקלעתי לפקק ברחוב ראשי בעיר מגוריי כאשר אופנוע חתך בפתאומיות ביני לבין אוטובוס. (יש לציין כי לא הייתי בזמן נסיעה בעקבות הפקק)
בגלל הבהלה התרגזתי נורא וחילוי מילים וגידופים החלו ביני לבין הנהג. הנהג שהתרגז נורא ציווה עליי להביא לו את הפרטים שלי, מאחר ולא היה *שום* מגע ביננו (הוא הודה בכך גם במקום) סירבתי.
הנהג רשם את מספר הרכב שלי ולאחר כשבוע זומנתי למתן חקירה בתחנת משטרה.
הגעתי על אף שהייתי לאחר ניתוח באחת מרגליי. לאחר כשבוע קיבלתי הודעה כי התיק נסגר מחוסר ראיות.
היום, לאחר כשנה וחצי מיום התאונה קיבלתי הודעה על תביעה מחברת הביטוח שלי. הרושם שקיבלתי הוא שהצעד הבא שלו היא תביעה בבימש לתביעות קטנות.
אני לוקחת כל דבר מאוד קשה והעניין הזה יושב לי כמו עצם בגרון.
מיותר לציין שאני לא מבינה מאיפה הזמן והאנרגיות שלו להשקיע בשקר הזה שלו.
אני מתנצלת אם הכבדתי בפרטים,
השאלה שלי היא:
א'- כיצד החוק נוהג במקרים כאלו? מה הסיכויים שלו לצאת מהעניין או להצליח להפליל אותי?
ב' - איך אני יכולה לנהוג מהצד השני? האם אני יכולה להגיש נגדו תלונה/תביעה על הטרדה? הכפשה? עוגמת הנפש?
תודה רבה רבה מראש, וסליחה על ההודעה הארוכה.
נטלי
צריך לבדוק היטב מה הם טענות הצד השני. מתרשמותי הכללית לדעתי הצועה את צריכה ייצוג משפטי. לטיפול בעניין. אם את מוגבלת באמצעים תוכלי לפנות לסיוע משפטי -ממלכתי. מנסיוני הדרך ארוכה עד לקבלת זכאות לסיוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר