שלום רב. אני יו"ר וועד בניין אחד הדיירים פירסם עלי לשון הרע והכפיש את שמי ברבים ופגע בשמי הטוב בשתי קבוצות וואטסאפ בשני הקבוצות יש כ-41 איש ואישה האם יש משמעות משפטית לעובדה שאני יו"ר וועד הבניין, ויום אחרי אשתו של השכן החלה להשמיץ אותי ולפגוע בפרטיותי ולהכפיש אתשמי ברבים ובשלב מסויים הדייר ורעייתו פרסמו הודעות שפגעו לשון הרע, פגיעב בפרטיותי. עלי להדגיש בכל מהלך ההודעות שפרסמו הדייר ורעייתו אני לא התערבתי בכלל רק קרתי את ההודעות וחבלגתי מי שהתערבו היו דיירים שביקשו מהדייר להפסיק עם השיח הפוגע, וגם הם זכו לכינוי "צבועים ושקרנים דו פרצופים" והמשיכו בשלהם להמשיך עניין אחר רעייתו כתבה בין הייתר את המשפטים הבאים "מסכנה אישתו שחיה עם בן אדם כזה" "מסכנים הילדים שלך" "מיסכנים הנכדים שלך" (בני שנתיים וחצי) האם בת זוגי וילדיי יכולים לתבוע את רעייתו של הדייר, והאם בתי יכולה לתבוע את רעייתו של הדיירת בשם שני ילדיה התינוקים, האם אני יכול לתבוע את הדייר בנפרד שפירסם לעיני 40 איש ואישה ואת רעייתו בנפרד שפירסמה בקבוצה של 16 בעלי דירות
לפי מה שנרשם ניתן לתבוע
צריך לבחון את המקרה לגופו
מומלץ לקבוע פגישה עם עו"ד
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר