שלום ותודה מראש על המענה
לפני כמה שבועות נתקעתי בלילה מחוץ לדלת הבית עם מפתח פגום והייתי צריך להלום על הדלת עד שאשתי התעוררה וניגשה לפתוח🤦😅,
השכן שלי שממרר לי את החיים כבר תקופה ארוכה שמע את הדפיקות וקפץ על ההזדמנות והתחיל להעליל עלי שאשתי נעלה אותי מחוץ לבית כי רציתי לקיים יחסים כשהיא נידה וכי אני בוגד בה והוא חוזר על הסיפור הזה בכל הזדמנות...
יש לי תיעוד ממצלמת אבטחה איך שהוא מספר את זה כמה פעמים כשאני ליד הבן שלי בן ה9 (אין לי מושג אם הוא הבין ומה הוא חושב עלי כי תכלס' השכן שלי נשמע אמין עקב כך שבאמת ננעלתי מחוץ לבית🤦), וכן איך שהוא מספר את הסיפור הזה לאחד האנשים שמתפללים בבית כנסת שאני מתפלל בו ולעוד אדם ברחוב, כמו"כ יש לי עדות משכנה שהייתה בבית שלה ושמעה אותו צועק את זה לאחד האנשים מה שאומר שכנראה היו עוד שכנים ששמעו.
אני לא חושב שיש טעם לתבוע אותו במשפט אזרחי כי הוא מובטל בלי הכנסות ואין לי מה לגבות ממנו,
השאלה שלי היא אם כדאי לי לתבוע אותו בעצמי במשפט פלילי(אין לי כסף לעורך דין) בשביל 1:להוציא צו הגנה שיפסיק לפרסם את זה
2: כמה סיכויים יש לי שיקבל עונש מאסר שירתיע אותו מלהמשיך לפגוע בי ובמשפחתי
תודה רבה
1. המקרה מתאים לתביעה אזרחית
2. יש דרך ארוכה לפני הבדיקות האם יש דרך להיפרע ממנו.
3. הסיכויים שהוא יקבל עונש מאסר על כזה דבר, הוא אפסי.
4. אתה יכול לבקש צו הגנה מבית המשפט ללא עורך דין.
במקרה שלך הייתי מציע לפנות ליעוץ משפטי מעו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר