לפני שבוע אבא שלי נסע דרך אפליקציית מוניות וסוף הנסיעה הנהג היה אמור לחייב את אבא בסכום מסויים, היתה כנראה בדיעבד תקלה במכונה של הנהג והוא לא ידע ודרש כסף מזומן מאבא אני לא הייתי נוכחת בנסיעה רק הייתי בטלפון והתלוננתי במוקד של המוניות דרך צא'ט כתוב,
היה חיוב של סכום מסויים ובנוסף הוא חייב במזומן את אבא בסכום נוסף באותו זמן שוחחתי בצאט של המוניות הבוסים של הנהג אבל לא נתתי פרטים של הנהג עצמו אלא רק תיארתי את הנושא ורשמתי "הנהג רימה את אבי" "לקח ממנו גם חיוב באשראי וגם חייב אותו במזומן" באותו זמן לא ידעתי שהנהג אחרי רבע שעה החזיר לו את הכסף המזומן אבל לא ידעתי את זה.. רק אחרי השיחה הקשה עם המוקד זה נודע לי ואז יש לי שיחה מוקלטת עם הנהג שבו אני אמרתי לו "סליחה על הקללות" האם הוא יכול לתבוע אותי במשהו? אציין שלא פרסמתי כלום בשום רשת חברתית אלא השיחה היתה עם הבוסים שלו דרך הצאט . אם נניח תובע בכמה הוא יכול לתבוע אותי חלילה עם בית משפט מקבל את זה.? לא ציינתי שם שלו במפורש בשיחה בצא'ט עם הבוסים שלו. אשמח מאוד לדעתך.
זו שאלה כללית מאוד, רק לאחר קבלת מכתב התראה או לחילופין כתב תביעה ניתן לענות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר