בעבר השכרתי דירה , בעלת הדירה פנתה אליי והסבירה שיש חוב לעירייה וחשבונה מעוקל. לאחר מיילים רבים וניסיון לפתור את המצב בהקדם האפשרי (חלק מהחוב היה שלה אישי) היא פנתה לכל חבריי בפייסבוק בהודעה אישית עם שמי, הסבר על הסיטואציה וטענות שאני גנבת וברצונה לאתר את כתובת הבית שלי כדי לשלוח דואר רשום. היא לא ביקשה ממני בכל ההתכתבויות בנינט כתובת למשלוח דואר וכן אמרתי לה פעמים רבות שהיא יכולה לפנות עם צ'ק הביטחון שקיבלה להוצאה לפועל במידה ואני לא פועלת מהר מספיק. היא הגיעה אף לחברים של אימי ואבי. האם יש עילה ללשון הרע ? שוקלת להוציא גם צו הרחקה על הטרדה כפייתית שכן היא שולחת לי הודעות בה היא מסבירה שהיא תמרר את חיי ואני צריכה להיזהר ואיומים רבים קשים אף יותר
היי שרה היקרה,
בהתאם למה שאת מתארת אכן קמה לך עילה מכוח חוק איסור לשון הרע. הייתי מציע לך לשלוח אל בעלת הדירה מכתב התראה טרם פתיחת הליך משפטי ובו דרישה לפיצוי ואף לפנות אל בית המשפט ולבקש צו למניעת הטרדה (אגב, המידע מאוד נגיש בנושא זה)
במידה ועדיין לא הסתדרת, אשמח לשמוע עוד פרטים על מנת לנסות לסייע. אם תרצי בכך, את יכולה לפנות אליי ממש דרך הכרטיס שלי כאן באתר.
בברכה
יצחק, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר