עקב נזילה בבניין לפני שנה וחצי הוחתם הסכם ביני לבין ועד הבית כאשר ההסכם פוטר אותי מתשלומי ועד הבית למשך שנתיים. וזה בא כפיצוי על הנזק שנגרם לדירתי עקב הנזילה. חייב לציין שוועד הבית לא רצה לטפל בעניין ולא רצה להשתתף על תיקוני הנזק והתחיל בהסתה נגדי מול השכנים. אז פתרתי את הבעיה ע"י התערבות עו"ד וכתוצאה בא הסכם שתיארתי. במשך שנה ראשונה מתחילת ההסכם גם הרגשתי וגם קיבלתי הודעות מדיירי הבניין שוועד הבית וכמה מבעלי הדירות (כ-3-4 דירות) ממשיכים בהסתה שקטה נגדי. מכיוון ששמי לא נשמע בפומבי ושכנים מפחדים לתת עדות אז אין לי מה לעשות בעניין. לאחר שנה דיירי הבניין הגיעו למסקנה שיש להחליף את הנציג ועד הבית והביאו חברת תחזוקה חיצונית. לאחר שחברת תחזוקה התחילה את עבודתה התחילו להופיע בבניין נזקים: לכלוך, ניתוק מחשמל מסך ההודעות של חברת תחזוקה, שבירת מנעול חשמלי בדלת כניסה (חברה התקינה), פתיחת קופסה של אינטרקום שגם חברת תחזוקה התקינה. כמו כן בעל החברה פתח קבוצת WHATSUP לבניין. יש שלושה דיירים קבועים (מאותם דירות שניהלו הסתה נגדי לפני) שהתחילו להפיץ הודעות בקבוצה שהתוכן שלהן פוגעני ומסית. הם לא מזכירים את השם שלי אבל על פי הסתה שהייתה לפני שנה ותוכן ההודעות מראה שהכל מכוון אלי. דיברתי עם בעל החברה ואמרתי לו שהוא כיוצר קבוצה ציבורית חייב לשמור על תוכן והתנהלות הקבוצה והוא חייב לדבר ולהשתיק אותם. בינתיים זה לא עזר ואותם אנשים כתבו בפומבי שרוצים שדיירים יסכימו לבוא קבוצה במשטרה ולהגיש תלונה למרות שאין להם שום הוכחות. הם בטוחים שמספיק רק מילה שלהם.
אבל פתיחת תיק במשטרה יכולה לפגוע בי אישית. מה ניתן לעשות בעניין ולהקדים אותם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר