שלום רב,
לאחרונה קיבלתי הודעה מקולגה לעבודה לשעבר שהקשר בנינו נותק, כי הביאו לידיעתו שאני הפצתי אודותיו שקרים והוצאתי את דיבתו.
למיטב זכרוני מעולם לא עשיתי זאת, בטח לא בפני קבוצה של אנשים וגם לא באופן כתוב או באמצעות פרסום ברשת חברתית.
ייתכן שנקבתי בעל פה בשמו בשיחת משרד אקראית או סיפרתי את השתלשלות האירועים שהובילה לנתק בינינו אך מעולם לא באופן שיש בו בכדי להכפישו ולבזותו ובטח לא בפני קבוצה של אנשים.
לשיטתו יש ברשותו עדים וראיות להוכחת טענותיו.
ברצוני לדעת בהנחה ובמסגרת שיחת אחד על אחד שלי עם חבר אחר במשרד אודות אותו הקולגה, נניח שאדם שנוכחותו לא הייתה ידועה לנו שמע את השיחה מחוץ לחדר ודיווח למתלונן האם ייתכן שבמקרה כזה העדות של אותו עד תהיה קבילה להוכחת "דבר לשון הרע"? ואם כן האם אותו במקרה שהוביל לנתק כפי שהוא מסופר מהעיניים שלי, כלומר הגרסה שלי לסיפור יכולה להיחשב כדבר לשון הרע?
באמצעות עו"ד.
אם לא קבלת מכתב התראה מעו"ד אז חבל שתעסוק בעניין ואם כן קבלת התראה בכתב לפני הגשת תביעה אז פנה במיידית להפגש עם עו"ד ופעל דרכו ובאמצעותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר