שלום,
הלכתי לחברת השקעות מסוימת, והאחראי על התיק שלי עשה טעות בסיסית ביותר שבגללה הפסדתי כ-10 אלף שקל ואפילו יותר. אין חולק על זה שהיה פה טעות בסיסית והתייעצתי עם כמה אנשים וכולם הסכימו שהיה פה טעות מהסוג הכי בסיסי שקיים. ביקשתי חזרה את אלפי השקלים ששילמתי בשביל השירות אך הוא לא הסכים להחזיר. אני רוצה לפרסם את מה שקרה במקומות שונים (פייסבוק, יוטיוב וכדומה). כמובן שהכל בצורה עובדתית בלי הגזמות וכו'. השאלה אם אני צריכה לכתוב רק את שם החברה או שאני יכולה לכתוב גם את השם המפורש של מי שטיפל בי בתיק. אני רוצה לרשום גם את השם המפורש של מי שטיפל לי בתיק כי אולי זה יפעיל עליו לחץ פשוט להחזיר לי את אלפי השקלים ששילמתי לו (ואז אוריד את הפרסומים). תודה רבה
תביעה בגין הנזק שניגרם לך. אין לפרסם באמצעי התקשורת. אתה צריך עו"ד שבסך הכל ינסח לך כתב תביעה להגשה בבית משפט לתביעות קטנות. אחרי שתזכה בפסק דין, תוכל לפרסם. לא לפני. בכל שאלה אחרת ניתן גם טלפונית
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר