אימא שלי הגישה כנגדי תלונה לפני כ-3 שנים עקב אי קבלתי את בן זוגה הנוכחי (אמי הייתה נשואה בעת ההיכרות איתו).
אמי טוענת שהיא ביטלה את התלונה אך כשהלכתי למשטרה אמרו לי כי לא ניתן למחוק תלונה (יכול להיות שאמי רימתה אותי).
מה אפשר לעשות בנושא והאם אני יכולה להגיש תביעה כנגד אמי על לשון הרע מפני שהיא ביטלה את התלונה? תודה
למשטרה עשויה לעלות כדי לשון הרע אם תוכי שהמתלוננת ידעה שתלונתה שיקרית בזמן שהגישה את התלונה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
היא אמרה שהשתמשתי לה באשראי ללא רשותה. זה נכון שהשתמשתי אך עם רשותה, היה מבצע לחברי האשראי הזה והיא בעצמה הביאה לי אותו. זה היה חצי שנה לאחר הקנייה. היא ניסתה פשוט להאשים אותי במשהו. החוקרת שחקרה אותי חקרה גם אותה ואמרה לה שזה שאני לא אוהבת את בן זוגה זו אינה עבירה פלילית ואמא שלי המשיכה להעלות דברים (כמו שפעם לא פתחתי לה את דלת הבית עם בן הזוג) עד שמשהו תפס- "גניבת" האשראי. אם השימוש באשראי שלה בגובה של 100 ש"ח אגב היה מפריע לה, היא הייתה הולכת באותו הרגע למשטרה ולא חצי שנה לאחר מכן, כמה חודשים לאחר שהיה לה בן זוג בעודה נשואה לאבי החולה.
אם תלונה כזאת אכן יכולה להתבטל על ידי המגיש?
דבר נוסף- לאחר התלונה היא ניסתה לסחוט אותי על מנת לבטל את התלונה. למשל ביקשה שאנקה את הבית והיא בתמורה תבטל את התלונה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר