רציתי לשאול- לפני מספר שנים עבדתי כקופאית בבית קפה. יום אחד המנהלת שיתפה אותי בתחילת המשמרת כי היא שמה לב שישנם חסרים בקופה כאשר היא סופרת בסוף שבוע (היו כמה קופאים שעובדים שם, לא במקביל), והיא תבדוק בסיום כל משמרת האם ישנם חסרים בקופה. בסוף אותה משמרת (שהייתי ביתר קפדנות על מתן עודף מדויק ללקוחות), המנהלת ספרה את הכסף הקופה וכתבה בקבוצת הווצאפ של העבודה שהיו חסרים 13 ש"ח. אני הובכתי, מפני שכל העובדים במקום (20 עובדים בערך), ידעו שאני הייתי הקופאית באותה משמרת וככול הנראה אני זאת שגנבתי כספים בקופה/נתתי עודף לא נכון ללקוחות. חשוב לי לציין כי איני לקחתי פרוטה מהקופה לחזקתי, ואף חשבתי כי אולי אחד העובדים האחרים (שלא היו קופאים) , לקחו את הכסף הזה, או שהייתה טעות בספירת הקופה (כמו ביטול של אחת ההזמנות).
רציתי לשאול האם היה ניתן פה לומר שהמנהלת עשתה לי "לשון הרע" ומה יכולתי לעשות בנידון בדיעבד? אני אז לא הגבתי אך בדיעבד לא הייתי פועלת ככה.
היא לא כתבה לי באופן אישי או אמרה לי משהו בנידון, ואני גם די חושבת שלאור הסכום הנמוך שהיה חסר והעבודה שהייתי נערה מבית אמיד, היא חשבה שמדובר במתן עודף גבוה מדי ללקוחות (בטעות). תודה!!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר