שלום רב,
בקבוצת פייסבוק צד ג' פרסם פוסט על אדם X , בפוסט הוא טען באופן קבוע שאותו אדם משמיץ ועושה מעשים פסולים ויש לו הוכחות לכך וכו' וכו'..אני פרסמתי תגובה לפוסט של אותו צד ג' - "אני זוכר אותו מהקבוצה הקודמת, הבחור לא אפוי." בתגובה פנה אלי אותו בחור X בהודעה פרטית ומאיים לתבוע אותי דיבה. האם יש לו עילה לכך?
תלוי מה פורסם ועל מה אתה מגיב, צריך לבדוק את הקשר הדברים, ברגע שתקבל מכתב התרעה או תביעה ממליץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לשון הרע לקבלת ייעץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
היי עמית תודה על התשובה.
כאמור הגבתי לפוסט שאדם אחר שכתב בקבוצת פייסבוק סגורה ובה טען שאותו אדם משמיץ ומתנהג באופן פסול ויש לו הוכחות שאותו אדם מודה שהוא אכן מתנהג ככה. האם התגובה שלי על הפוסט "הבן אדם לא אפוי" היא אכן עילה לתביעה? אגב מאז הפוסט כבר הספיק להימחק
כל מה שצריך לבדוק זה את הנאמר (נכתב) בפוסט ובתגובה ואם הדברים עולים כדי לשון הרע.
עצם מחיקת הפוסט אינה מבטלת את עילת התביעה היא בוודאי תילקח בחשבון לעניין גובה הפיצוי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר