שלום רב לכולם שמי תומר אני מהמרכז ואשמח לדעתכם בקשר למקרה שקרה לחברה היום.
סליחה מראש אם אני כותב בצורה טיפה "מפוזרת" אני עדיין נסער טיפה וכותב את הדברים בלהט הרגע, אשתדל להיות ברור ככל האפשר.
חברתי רצתה להירשם לקורס פסיכומטרי והתברר לנו שלפני שנים אחדות אחותה הגדולה נרשמה לקורס באחד המכונים המוכרים ושילמה בכספי הפיקדון שלה, היא לא ידעה שאמא שלה שילמהכבר עבורה. לאחרדין ודברים עם בעל המקום הוסג הסכם כתוב שבו ניתן להם זיכויי במקום.
חברתי רצתה לממש את הזיכויי אך במכון ניסו להתנער ממנה בטענות שונות, האם התערבה ונגשה לשם אומנם היא התנהגה טיפה בחוצפה ישראלית אך השיגה את מטרתה וקיבלה לביתה הקטנה (החברה שי) קורס פסיכומטרי בחינם ואף קיבלה את סיפרי הלימוד.
היום היה היום הראשון ללימודים הכל התנהל כשורה אך בתום יום הלימודים המורה (שהוא גם בעל המכון) בדק נוכחות. הוא ביקש שכל אחד שהוא מקריא את שמו יגיד תכונה שמתחילה באות הראשונה של הש שלו שמאפיינת אותו. כשהוא קרא את שמה של חברתי הוא הוסיף באותה נשימה "נפטרה" התלמידים צחקו ושאלו מה זאת אומרת והוא ענה מתה, מתה. שאלו שוב מה הכוונה והוא אמר היא באה שילמה על הקורס ואז נפטרה. שאלו בכיתה מה באמת? והוא ענה כן ועבר לשם הבא תוך כדי קולות צחוק בכיתה בעידוד שלו תוך כדי שהוא מגכך. כל זה קורה בנוכחות חברה שלי שנותרה המומה ולא דיברה (מיותר לציין שהיא היתה משותקת ממה שקרה מסביבה). לאחק זאת כולם התפזרו.
אין לי מושג אם הוא ידע שהיא בכיתה או לא וגם אני לא יודע אם זה היה מעשה נקמנות על התנהגותה הבוטה של אימה אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לתבוע אותו בגין העלבון שספגה חברתי
תודה רבה מראש על תגובות
בהחלט כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
רות האם את ממליצה לנסות לברר איתו את העיניין והאם את ממליצה לנסות לבקש מספרי טלפון של תלמידים שהיו נוכחים בכיתה ולבקש את הסכמתם להעיד במידה ונגיע למישפט או ששופט יכול להחליט לזמן את אותם תלמידים לעדות וזה מאחריותו של בית המשפט לאתר את אותם תלמידים?
ממליצה לדבר עם עדים לעניין ולאסוף ראיות. זוהי אחריות התובע להוכיח את מה שוא רוצה ובנושא שלך את ההתבטאות המשפילה והפוגעת. ללא קשר אתה יכול לבקש מכתב התנצלות ואם יסרב ז ישחק לטובתך. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר