שלום
בתאריך 1.9.21 הבת שלי נכנסה לגן חדש. 3 ימים אחרי (יום שבת) עלה לה החום וביום ראשון רשמתי לגננת שהילדה לא תגיע לגן כי היא עם חום. יום למחרת הלכנו לעשות בדיקת קורונה וגילינו שהיא חיובית. ישר התקשרתי לגננת להגיד לה שהילדה חיובית לקורונה ושתודיע לכל ההורים לעשות בדיקה לילדים. בתגובה ממנה קיבלתי ״רק בבקשה אל תספרו לאף אחד אני צריכה לטוס לחו"ל״.
בגלל שהילדה הייתה חלשה כל החודש כי היא חלתה עם סימפטומים, ובהמלצת הרופאה היא נשארה עד סוף החודש בבית להתחזק.
כשהגענו לגן בתאריך 1.10.21 אחרי חודש שהילדה הייתה בבית, הגננת דרשה סכום מלא על החודש הזה ואמרה ״אם לא ניפגש בבית משפט״.
אחרי כמה ימים אני ואימא שלי ראינו פוסט בקבוצת אימהות בפייסבוק שאחת האמהות שואלת אם הגן הספציפי הזה מומלץ.
היו שם הרבה תגובות בעד ונגד ואני ואמא שלי רשמנו שאנחנו לא ממליצות וסיפרנו את המקרה שלנו. בעלת הגן והחברות שלה התחילו להתנפל עלינו שאנחנו מעלילות שקרים, כשאנחנו סיפרנו את כל האמת שלנו, וגם האשימו אותנו שב-5.9 הבאנו את הילדה חולה עם חום לגן, כשיש לי התכתבות איתה שבתאריך הזה הודעתי לה שהילדה חולה בבית.
החברות של בעלת הגן המשיכו לרשום תגובות ולהאשים אותנו בשקרים, וגם אנחנו המשכנו להגן על עצמנו.
לבסוף גם סבתא שלי הצטרפה לתגובות להגן עלינו ואחת האימהות קיללה אותה בתגובה ״טיפשה״ ו ״את מעידן קודם״ ותגובות כאלה.
עכשיו בעלת הגן רוצה לתבוע אותנו על סך של 100 אלף ש"ח על זה שפגענו בה ובפרנסתה כשאנחנו רק סיפרנו את האמת שלנו והמקרה שלנו, כי אחרת למה אנשים מבקשים המלצות.
לפי מה שתיארתי, האם יש עילה לתביעה?
תודה מראש
תתכתבי עם איש בענין על מנת שלא תקפחי עצמך אלא תפני במיידית להפגש עם עו"ד על מנת להגיב לדברים באמצעות עו"ד בלבד. בברכה, משרד עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר