שלום,
אני מיוצג, כחלק מקבוצה בעסקת מקרקעין. בעסקה, אמורות חניות משותפות להיות מוצמדות לדירות מסוימות, הקונים. אותם קונים שכרו עו"ד לייצג את כולנו בהליך.
לאחר שהצבעתי על כשלים מהותיים לאורכה של העסקה, אשר מונעים כל רישום בטאבו, התחיל עורך הדין להוציא דיבתי. ראשית, הוא טען שניתן לתבוע אותי על הכשלת העסקה. שנית, הוא טען שמטרתי היחידה היא לחבל בעסקה ולהזיק לשכניי.
הכל כמובן בדוא"ל שעליו מכותבים לא מעט אנשים. כרגע, כך נחזה, עוה"ד מתדרך השכנים נגדי כדי לחפות על מחדליו שלו בעסקה.
אשמח לייעוץ בקשר לתביעת לשון הרע, ובפרט להתייחסות לגבי עיתוי הגשתה. הייתי שמח להגישה עוד בטרם מוצתה העסקה אבל לא מעוניין לתת לעוה"ד סיבה להאשים אותי בכישלון העסקה.
מה אפשר לעשות?
עו"ד ולהראות לו את כל המיסמכים ואז שינסל מכתב לפני תביעה ואז להגיש תביעה. אתה לא צריך יעוץ אלא ייצוג ולכן הפורום פה לא מתאים למטרתך זו. לפי שתיארת אכן קיית עילת תביעה ואולי יותר מאחת. מה שלא תעשה, אל תתכתב לבדך עם הנתבע הפוטנציאלי, מה גם שהוא עו"ד. בברכה, עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שלום,
תודה על המענה המהיר!
אשמח למענה נוסף. האם ישנם מקרים שבהם עורך דין התנהל בצורה כזו ונתבע?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר