שלום, אני עובדת ברשות מקומית, בוועדה לתכנון ובניה. קיבלתי לידי תכניות בניה לבדיקה (אני בודקת תכניות מזה 7 שנים), התכנית נבדקה והועברו הערות למתכנן. מרגע שהעברתי את ההערות, היזם החל לדבר עם אנשים ביישוב שבו אני מתגוררת ועובדת ( מדובר בישוב מעורב, אני מהמגזר היהודי והיזם מהמגזר הערבי) לרבות נבחרי ציבור מהמגזר ולאמר שאני אינני מעבירה את התכנית מכיוון שאני גזענית ושונאת ערבים. לאחר שהדבר הגיע לאזני, האדון טרח להגיע לכמה עובדים ברשות שהוא מכיר כביכול כדי ללחוץ עלי להעביר לו את התכניות ולאשרם ואף הגיע אלי מלווה באחד מהם בטענה ש"מי את בכלל שתגידי לי איך לתכנן את הבית שלי" ואיים שיכתוב נגדי מכתבים לראש העיר וכו'. לאחר מכן הוא הגיע אלי שוב מלווה בעובד אחר במטרה לנסות לראות איך לקדם את התיק, הסברתי בצורה נעימה שניתן לפנות אלי ישירות בצורה מכובדת אם משהו לא ברור, הסברתי את הבעיה בתכנית. לאחר שקיבלתי שוב את התכנית, עדיין נותרו בעיות לתיקון והחזרתי למתכנן. שוב הגיע אלי נבחר ציבור ואמר שהיזם מאיים שהוא אוסף נגדי חומר והראה לי אצלו תדפיסים מהערות שכתבתי ושהוא הולך לתבוע אותי. הרגשתי שממש באים לסחוט אותי ומפריעים לי למלא את תפקידי באיומים ובשליחת נבחרי ציבור ואנשים מתוך הרשות. האם אני צריכה לחוש פחד מלכתוב הערות מקצועיות ששמא ישלחו אלי שוב אנשים?! אני באמת תוהה האם יש כאן עילה לתביעה כלשהיא. סליחה על האורך ניסיתי לתמצת אשמח לדעתך
ולהפגש עם ען"ד בתחום זה. את לא זקוקה ליעוץ אלא לייצוג. בברכה, משרד עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר