שלום רב, לפני כ 7 שנים נכתב דו"ח ביקורת במקום העבודה על ארוע בו הייתי מעורב כמנהל,הדו"ח הסתכם בקבלת הערה לתיק האישי על חריגה מנוהל פנימי .
מאחר וטיוטות הדו"ח כללו רמזים על נטילת שוחד ודפת ריח רע כלשון הדו"ח ודברים נוספים שלא היה להם שחר ,כתבתי מכתב להנהלת החברה בו אני מבקש חקירת משטרה
רשמית להוכחת חפותי והטלת דופי ללא כל ביסוס הדבר היה גם על דעת הלישכה המשפטית הפנימית שתמכה בי במכתב ללשכת המבקר . כאמור הסתיים הנושא ברישום הערה ,ונותרתי בתפקידי עוד כשנתיים. לצערי מאז ובהזדמנויות שונות בכל פעם שיש דיון על קידומי מועלות השמצות והוצאת לשון הרע על נטילת שוחד ודיבות שיקריות. כפועל יוצא נמנע ממני קידום .יצויין שמבקר החברה נשוא המקרה התחלף כבר ומחליפו ממשיך להפיץ את דברי השקר בכל הזדמנות רשמית .
כיום, אני מודע לטעות שעשיתי בוויתור על דרישתי לחקירת משטרה ומיצוי הדין ,אבל שאלתי היא האם לאור התמשכות הוצאת לשון הרע והוצאת דיבתי יש עילה לתביעה במישור דיני העבודה . בידי מסמכים מהתקופה האמורה . תודה רבה
כל הסוגיה הזו קשורה לנושא דיני עבודה ודיני לשון רע הם נלווים לכך. לדעתי סוגיה זו מורכבת ואתה חייב להתייעץ עם עו"ד בנושא זה. בברכה. עו"ד נינבורג
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
נתן שלום,
אני מבין את מצבך הלא נעים.
כעו"ד ובעל משרד המומחה בתחום לשון הרע, יהיה לא מקצועי מצידי לתת לך ייעוץ בעניין כה מורכב דרך פורום זה.
מה שכן אוכל למר לך על מנת לתת לא להשאירך בידיים ריקות, ובכל זאת לתת לך כיוון כלשהו, הינו כי השאלה באם קיימת לך עילת תביעה תלויה בשאלות הבאות:
1. מה כלל הדו"ח?
2. מי ראה את הדו"ח?
3. באיזה נסיבות נוצר הדו"ח?
4. למה נכתבו דברים שאין להם שחר?
ועוד שאלות משנה שיעלו בהמשך הבדיקה.
כאמור המדובר במקרה לא פשוט ויש לבחון בקפידה את הנתונים לפני שאפשר לתת אבחנה.
מקווה שהצלחת לעזור במשהו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
תודה לשניכם , אני בהחלט מודע למורכבות הנושא. דו"ח מבקר שנכתב לפני כ 7 שנים , נולד בחטא , היה מוטה באופן בוטה עם אמירות לא אופיינות לדו"ח מבקר ,לווה בפגישות
עם אצבע מאשימה וגזירת דין ללא כל ממצא למעט טעות אדמיניסטרטיבית עליה הייתי מוכן לקבל מכתב לתיק האישי . כפי שציינתי בהודעה הקודמת שלי , הסתבר לי בדיאבד כי טעיתי שלא ביקשתי ממשטרת ישראל חקירה ולצערי עד היום מנצלים ברמת רכילות
מרושעת תוך שימוש בלשון הרע את המקרה על מנת לעכב ולמנוע קידום.
כמובן שאתייעץ עם עו"ד ואשמח לקבל טלפון נייד שלכם לשם כך .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר