אני לקוחה נאמנה של סופר מרשת גדולה שנמצא בשכונתי.
נכנסתי לסופר עם בני התינוק שבעגלה וביקשתי את המנהל ששוחחתי איתו ערב קודם בגלל מוצר שקניתי שפג תוקף. רציתי שיחליף לי את המוצר ולהודות לו על השירות.
הגעתי למנהל שהיה עסוק עם לקוחות באחת הקופות. שאלתי על הסגן האם שוחח איתו עליי, ענה שלא. הסברתי את מה שקרה והוא ביקש שאמתין. כמובן שהמתנתי.
לאחר מספר שניות, מהקופה השנייה, התרוממה מהכסא הקופאית והתחילה לצעוק עליי שאין סיכוי שלקחתי את המוצר הזה אתמול, שהיא בעצמה סידרה את המוצר ואין סיכוי שהייתי וקניתי אתמול בסופר. כשבזמן הזה היא מתרוממת לעבר המוצר,צועקת, וניגשת בצורה מאוד לא נעימה למוצר , מרימה אותו מולי ורק צורחת.
ביקשתי שתפסיק לצעוק ולא יקרה כלום אם פשוט תדבר איתי ותענה לי כמו שצריך. אפשר להסביר במילים. היא קמה לעברי ונצמדה אליי (קורונה, להזכירך) וענתה לי, בצעקות, כמובן-" הלקוחות כאן יודעים שאני תמיד צועקת, אני לא שומעת טוב" והזיזה את שיערה מעל אחת האזניים כשהיא חושפת בפניי מכשיר שמיעה קטן. בתור בת להורה כבד שמיעה שמסתובב עם מכשיר שמיעה כמעט כל חייו אני יודעת ומכירה מקרוב שהוא לא מרגיש צורך לצעוק או צועק כשהוא מנסה להסביר משהו למישהו או לענות לו.
תוך כדי, לקוחה מהקופה של המנהל התחילה לצעוק שמספיק ואני מעכבת את התור התור, עניתי לה שתפסיק להתערב ובכלל אמרתי למנהל שאני מחכה לו וזו היא (הקופאית) שפתאום קמה לעברי.
תוך כדי הקופאית צועקת לי- אני רוצה לראות קבלה, עניתי שאין לי (לא תמיד לוקחת אם שילמתי במזומן) שאלתי אותה- את חושבת שלא הייתי כאן? ענתה- כן! עניתי- אז תפתחי מצלמות. ענתה לי שהיא לא מאמינה שהייתי אתמול בסופר (הייתי ועוד איך, בשעות הערב, וקניתי עוד מוצרים) אמרתי לה שתפתח מצלמה. בעצם קראה לי מול הלקוחות שקרנית. שאלה למה יש 4 מוצרים (היו 5) ולא 8- עניתי שזרקתי (לא אמרתי לה שזה היה לאחר שאכלנו כמה. לא שנתנה להתבטא).
צעקה עליי מול הלקוחות, השפילה אותי ליד בני, רמזה בדיבורה שאני שקרנית ובעצם שלא הגעתי לסניף יום קודם. צעקה שאין סיכוי שלקחתי את זה מאותו מדף, שזה לא היה אתמול. (נו, באמת...) נאצלתי ללכת לכיוון אחר בסופר, לצאת מההמולה. הייתי די בשוק, מושפלת ועם תחושת חוסר צדק ואמפתיה (כל הזמן הזה המנהל לא אומר מילה. גם שאלתי אותו- אתה מוכן שהיא תדבר ללקוחה ככה? הוא שתק) . בכיתי בצד וניגשה אליי עובדת אחרת של הסופר והציעה לי מים. לקוחה צעירה שהייתה שם ניגשה אליי במלוא האמפתיה וביקשה לעזור. לאחר מכן ניגש המנהל וניסה להרגיע אותי ולתת לי מוצר חדש. אמרתי לו שנכנסתי לקנות עוד דברים מלבד ההחלפה של המוצר פג התוקף אבל בגללה אני לא מסוגלת.
האם יש פה עילה לתביעה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר