שלום רב,
אולי השאלה שלי תהיה קצת לא הגיונית אך עדיף לשאול מאשר להישאר עם הספק.
אני גולשת באתר כלשהו, ובזמן האחרון, ישנו אדם כלשהו שמאיים קבוע בתגובות על כל כתבה, בכללי על נשים. למשל כתבה על רצח של נשים, ש"כל מי שבוגדת כך יעשה לה", בנוסף מכפיש נשים ועוד שלל דברים שהשתיקה יפה להם. מטריד, מטריד את כולם וחושב שבגלל שזה עילום של מותר לו. ועוד דברים יותר גרועים גם על הנרצחת האחרונה. עכשיו, בין אם זה טרול או לא טרול, גרוש, או זקן, אשכנזי, או מזרחי, בן 15, או בן 50, האדם הזה קיים. ומעבר לזעקה שלו לעזרה, זה נשמע שהוא קצת מסוכן. אני בתור אישה רואה את זה כאיום ,לא אשקר. רבים באתר סובלים ממנו. יש לי גם צילומי מסך למרות שהוא מחליף בהם כינוי כל פעם .אני מרגישה מאוימת שיש בן אדם כזה במציאות. השאלה היא אם יש עילה בכלל לתבוע דבר שכזה ואם כן באיזה קטגוריה? כי בכל זאת אני לא שירה איסקוב, וכל פעם שכתבתי לו שיפסיק, הוא מגיב בצורה יותר קשה. הוא חושב שבגלל שהאתר לא עושה כלום, ובגלל שיש שם כינויים ולא את השם האמיתי, מותר לו הכל. השאלה מה יש לעשות. צריך לפנות למשטרה להגיש תלונה ? אבל לא יודעת אם יתייחסו אלי ברצינות. כמובן שהאתר המפורסם לא עושה כלום בנידון, אבל ברור לכולנו שהבן אדם מכפיש בצורה איומה ואין סיבה לזה. פשוט לצורך "הכיף". אני אשמח למענה מדויק תודה.
אנה שלום רב,
לפי התיאור שתיארת הדבר הנכון ביותר לעשות זה להגיש תלונה במשטרה .
במידה ומדובר בהכפשות המכוונות אישית אלייך ייתכן ואכן תקום לך עילת תביעה ואולם ככל והדברים מכוונים אל ציבור כללי יש לפנות למשטרה והיא אמורה לטפל בעניין לרבות איתור האדם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר