שלום רב,
הסיטואציה שמוכרת לכולנו, כזאת שאסור להביע דעה לגיטימית עלתה שלב.
חופש הדעה הוא הבסיס לחברה דמוקרטית, הגבתי למישהי בפייס שאני נגד החיסון הספציפי הזה, כי אני לא יודע מה יש בו, והאם הוא בטוח, לכן ביטלתי את התור שקבעו לי מקופות החולים (הם יזמו קשר איתי לקביעת תור, לא אני).
אנחנו גם בנוסף במערכת בחירות בה כל פוסט הולך להיות כלי שרת עבור הצד השני גם אם אין טעם בזה, אני במחנה מסוים והגברת במחנה השני, יריבים ידועים, היא דאגה לצלם את המסך ולהעלות לקבוצות ווצאפ/פייס ואף לשלוח לעיתונות כששמי ותמונתי בכל השיתופים.
אני בלוגר אוכל, דמות חברתית ידועה בעיר שלי, שבעתיד ארצה להשתלב גם בפוליטיקה המקומית, העובדה ששיתפה וביזתה את שמי נובע רק משנאה למחנה שאליו אני שייך ומתוך כוונה להזיק למחנה שלי, ועל הדרך לבזות את שמי, מה הדין לגבי הנושא?
אדיר שלום רב,
מאחר ואתה פרסמת את דעתך ברבים , אינני רואה כל פסול בהעברת דעתך כפי שפורסמה לאחרים - בהתאם למה שתיארת בשאלתך לא פורסמו דברי שקר או שמישהו סילף את מה שאתה כתבת על עצמך.
לא נראה לי שהדברים מקימים עילת לשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר