שלום לך,
אנחנו נמצאים עכשיו בעיצומה של הגשת תביעה כנגד מעסיק שפיטר את אשתי לאחר לידה ולצערנו הוא בחר להכפיש את שמי בדברים שקשה אפילו להעלות על הכתב, הוא אמר שאני פוגע מינית בילדים שלי ותיאר את זה בפרטים מזוויעים, כל זאת בעוד הוא אפילו לא מכיר אותי ומעולם לא ראה אותי... והוא אומר שהוא מסתמך על ״מקורות מהימנים״ אין צורך בכלל להזכיר שמדובר בהמצאות והוצאת שם רע במדרגה הגרועה ביותר שקיימת, השאלה שלי היא, האם אני יכול לתבוע אותו על סמך הקלטה שאשתי הקליטה את אשתו אומרת שהמעסיק (שאנחנו תובעים אותו) אמר לבעלה (של החברה של אשתי) שהוא מכיר אותו מזמן, (שהיא זו שסיפרה לנו את כל זה וגם ראינו שהיא מדברת על זה עם בעלה והוא אישר, אבל את זה אין לנו בהקלטה).
אודה לכם על תשובתכם.
הדברים שנאמרו אשר אינם אמת וזאת בפני אדם אחר אשר אינו האדם עליו מוציאים לשון הרע. כמו כן , קלטת אינה מספיקה אלא צריך גם להביא ראיות ועדים אשר יעידו כי נכחו בזמן שהדברים נאמרו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר