טוב אז ככה לפני בערך כחצי שנה הגיעו חוקרים לבתי הספר של אחיי הקטנים והחלו לשאול אותם שאלות לגבי ההורים, אם מתעללים בהן/מרביצים להם וכו'.
לפי מה שאחי הקטן(6) סיפר החוקרת הביאה לו ממתק וכנראה הוא סיפר לה מה שהיא רוצה לשמוע במחשבה שהוא יקבל עוד אחד, מציינת גם ששתי האחיות שלי(12,14) ענו בשלילה על כל השאלות ונבהלו מהחקירה וכולם נכנסו לחרדה שיוציאו אותם מהבית (אחותי(14) היא זאת שהודיעה לי לגבי זה שחקרו אותן והיא ממש הייתה בחרדה עד כדי כך שהייתי צריכה לבוא לקחת אותה מהבית ספר). ההורים שלי נלקחו לחקירה במשטרה מה שגרם לפתיחת תיק והוציא את אחי מגיוס למג"ב, המשטרה סגרה את התיק כשהבינה שכלום לא קורה אצלנו והרווחה רצו לשלוח את ההורים שלי לטיפול, ההורים שלי סירבו כי לא קורה שום דבר בבית ואנחנו משפחה נורמטיבית לחלוטין (אבא שלי בקבע ואמא שלי עובדת בבית חולים) ובתור האחות הגדולה(22) באמת שלא קורה כלום, כל מה שהאחים שלי רוצים הם מקבלים.
לפני כמה ימים הרווחה זימנה שוב את ההורים שלי ושוב תיחקרו אותם. הרווחה מקבלת תלונות שיקריות שאין לנו מושג מאיפה הן באות והם גם לא מוכנים להגיד לנו . השאלות שלי הן כאלו:
1. האם ניתן לתבוע את הרווחה על עוגמת נפש/הוצאת דיבה?
2.האם ניתן לגרום להם להפסיק להטריד את המשפחה שלי?
3. האם יש שחוק שיכול לעזור לנו לדעת את פרטי המתלונן?
הדבר הזה קורה לנו בפעם הראשונה ואין לנו מושג איך להתנהל מול זה כי מרגיש שהם מנסים לבנות עלינו תיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר