היי,
שתי שכנות האשימו אותי בקבוצת הוואטסאפ של הבניין בו אני מתגוררת כבר כ-7 שנים שמנעתי מהשכנים את המפתח למחסן הציבורי של הבניין כדי שאחרים לא יעשו בו שימוש, דבר שלא היה ולא נברא...השתלחו בי בקבוצת הוואטסאפ על ההתנהגות הגרועה שלי וגרמו לכל שאר הדיירות בבניין לחשוב שאני ובעלי מונעים משאר הדיירים קבלת המפתח במכוון למרות שלא נעשה איתנו שום בירור, ואנחנו לא בועד הבניין.
כמובן שאני ובעלי היינו נסערים מאוד מהאירוע הזה ולמען האמת לי קשה לחזור לשיגרה, אני לא מסוגלת להסתכל לאנשים/שכנים שלי בעיניים כי אני כבר לא יודעת מי מהם היה בסוד העניין הזה, מי ריכל וליכלך ובגדול התחושה שאני רק רוצה לעבור לגור במקום אחר למרות שאני מרגישה שנעשה לי עוול גדול, כי אף אחד לא בא ובירר איתי את הנושא קודם להשתלחות וההתלהמות בקבוצת הוואטסאפ. האם יש לי עילה לתביעה כנגד אותה אישה שהאשימה אותי שלא בצדק?
שתקבע פגישה אצל עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
"בוקר טוב שרון נשמח שתפני את המחסן המשותף וביחד נחליט איך כולם יכולים להנות ממנו"
"לאיתן ושרון.
קשה מאוד להתעלם מתחושת השושו."
"איתן לא בקבוצה ולא רואה את ההודעות".
אני שרון, איתן הוא מהועד ואינו נמצא בקבוצה...
עוד הרבה שירשורים של הודעות בנוגע למחסן מצד דיירים אחרים....
"יש שם למיטב הבנתי עגלה של איתן, כמה דברים של הבניין והשאר זה ציוד שלך שרון..."
תגובה שלי בעניין...
עוד תגובה שלה בהקשר לתגובה שלי:" הנושא הזה עלה בעבר, את אפילו כתבת שאין לך מושג ומסתבר שיש לך. (אני בחיים לא כתבתי כזה דבר!)
בואי נתמקד בהווה. את מפנה את המחסן כי זה לא מחסן פרטי שלך ונשתמש בו באופן שווה בדגש על שווה, כל הדיירים שאין להם מחסן.
וההלם הוא רק מההתנהגות שלך! אבל זה לא העניין - זה לרדת לפסים אישיים ואני לגמריי לא בעניין..."
עוד מלא תגובות נזעמות של דיירים אחרים
בסוף היום תגובה שלי....
תגובה שלה בהקשר לתגובה שלי " וואוו שרון, נתחיל מזה ששאלו אותך באופן אישי .... (אף אחד לא שאל אותי אף פעם כלום... )
המשך -ואמרת : "אני חושבת שאחד הדיירים לקח לי את המפתח ולא החזיר... ועכשיו את אומרת שבעצם כל הזמן הזה היה לך מפתח..... מדהים !!!
נפלת פה ואני לא השחרתי אותך זה לא הסגנון שלי - את עשית את זה כרגע בעצמך..... אף אחד פה לא מטומטם! כל מה שכתבת לי עכשיו היה אישי. אני לא כתבתי כלום אישי עליכם, סה"כ ביקשתי את המפתח ושתפנו את כדי שנוכל להשתמש כולם באופן שווה...."
מדגישה שוב שהיא אף פעם לא פנתה אליי באופן אישי לקבלת המפתח אז איזה הלם על איזה התנהגות בדיוק??? פעמיים היא קראה לי בשמי בקבוצה למרות שיש עוד דיירים בבניין עם מפתח למחסן ונתנה לכל דיירי הבניין בעצם להבין שאני היחידה שיש לה מפתח בבניין ומתעלמת מהוואטסאפים שלהם כדי לא לתת להם את המפתח ולןמנוע מהם שימוש במחסן הציבורי. למרות שאנחנו כל הזמן נתנו מפתחות לשיכפול לדיירים אחרים בבניין הרבה מאוד פעמים בעבר גם של המחסן, גם של החדר אופניים וגם של חדרים אחרים בבניין. בקיצור, הוציאה אותנו שקרנים מניפולטיביים כשבאמת לא היה ולא נברא מה גם שאנחנו לא בועד ולא אחראים על המפתחות בבניין!
אשמח לתשובה על המילים המדוייקות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר