שלום
עורכת דין שמייצגת את גרושתי כינתה אותי אדם נוראי, מסית את הילדה, פוגע במרשתי, וכל זה שקר מוחלט גרושתי והמייצגת במפגש הראשון שלהם ידעו שלא יקבלו שום דבר ממני והם הסכימו בניהם שינסו כנגד החוק להוציא ממני משהו בזה שהם משקרים לדיינים ולא הצליחו, יש לי הקלטות מהתחלה עד הסוף גם המפגש של שלהם...אשמח לדעת אם אפשר לתבוע את המייצגת על פגיעה בשמי הטוב כי כיום אני וגרושתי חיים ביחד מגדלים את בתינו ומצפים לילד נוסף, אך אני סוחב ויסחב את מה שעברתי בגלל העורכת הדין וזה פגע בילדה בי ובגרושתי היא פירקה משפחה וניסתה לנתק בכלל את הקשר שהיה לנו ביני לבין הגרושה שלי, עשתה הכול שאני לא יראה את הבת שלי ושנתיים אני והבת שלי סבלנו סבל שלעולם לא ישכח, גרמה לנו להתגעגע אחד לשני ביני לבין הבת שלי, הילדה מחוברת אלי ואני גם מחובר אליה בדם אפילו גרושתי אמרה לרווחה שהילדה דוחה אותה וחולה על אבא שלה כל זה מוקלט אך למרות זאת רווחה והעורכת דין הצליחו לצמצם את הסדרי ראיה מכל יום בשבוע ל 3 פעמים בשבוע ללא שבת.
עו"ד. בכל שאלה ניתן ליצור קשר גם טלפוני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר