ישנו אתר של משרד האוצר המשרת מעל ל- 3000 עובדים. באתר זה ניתן לחפש עובדים לפי שם או לפי משרד ותפקיד. חבר הסב את תשומת ליבי כי באתר הושמט התואר והתפקיד שלי. פניתי לאמרכ"ל וביקשתי כי יתקן את הנושא. לאחר כשבועיים גיליתי כי השינוי שהתבצע היה כי לא נרשם תואר אבל נרשם מלל " ללא תפקיד ". בדקתי עם מי שמנהלת את החלק הזה באתר ( מתכנתת ) והיא מזרה לי כי שינוי יכול להתבצע רק ע"י אמרכל. פניתי בשנית לאמרכ"ל ואחרי כשבועיים העניין תוקן ונרשם התואר " מנהל תחום רכז בכיר ".וכן המילקה " שומה ". מאחר וכל מי שחיפש אותי בפרק זמן זה באתר ראה כי אני ללא תפקיד הדימיון השתולל וחשבו שכנראה הסתבכתי במשהו רציני וכי הורדתי בדרגה או שנשלל ממני תפקידי. מאחר ומעשה זה נעשה ע"י האמרכ"ל והמעשה היווה פגיעה בשמי הטוב המקצועי אני מעוניין לתבוע במסגרת חוק לשון הרע תביעה ללא הוכית נזק כנקוב בחוק. אגב, האמרכ"ל גם נהג בלשון מעליבה כלפי בכל פעם שסיימתי את יו עבודתי וקרא לי " אם מיניקה" וזאת משום שאני אינני נוהג לעשות שעות נוספות ואני יוצא בד"כ בשעה 15:10 .
שלום צבי,
על פי התיאור שלך אכן נרה שמדובר בפרסום המהווה לשון הרע. אתה מוזמן לפנות אליי להמשך בדיקה מעמיקה וקידום ההליך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר