שלום אשמח לקבל את עזרתכם . בתאריך 15/2/19 בבית משפט הייתי עם אח שלי בדיון לאחר הדיון המשפחה התפרצה בצעקות וקללות נכנסתי לחדר והאישה שהתפרצה על אחי היא ובעלה שיודעים שאני הומו ,לך תחפש מי שייזדיין אותך יאה הומו מזדיין וזה כולל תנועות עם הידיים וגם האבא היה אלים אליי ונתן לי מכה, אחרי שהיא אמרה את זה אמרתי בתגובה מכוערת נוכלים גנבים , היא המשיכה בפרוזדור של בית המשפט לצעוק לי יאה הומו בנוכחות של אבא שלי ואחותי ואחי ובנוכחות העו״ד חשוב לי לציין שהייתה לה כוונה להעליב לפגוע ולבזות אותי למול כל האנשים שהיו שם וזה בגלל הנטיה המינית שלי הכל מצולם ומתועד, ובגלל שהגשתי תלונה על האבא במשטרה הם גם יקחו את הצילומים המלאים מהמצלמות של האבטחה, גם אני צילמתי בנייד שלי את האמירות שלה, ברצוני להגיד שאני עובד כעצמאי והכוונה שלה הייתה לגרום לי נזק כלכלי ונפשי באמירות שלה ולכן אשמח לדעת במקרה שציינתי אם אוכל להגיש תביעה על לשון הרע השפלה ונבזות מכוונת כלפי , אשמח לקבל את עזרתכם מה עליי לעשות במקרה שכזה , ואיזה תביעה אני צריך להגיש? ואם יש לי סיכוי לזכות בתביעה הזו תודה רבה רבה
לשון הרע. אין ספק כי הדברים נאמרו על מנת לפגוע , לבזות ולהשפיל אותך. אתה מוזמן לפנות לייעוץ אישי על מנת לבחון את העילות המשפטיות. נשמח לסייע לך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר