אני עובד בתחנת דלק שבה גם מוכרים כל מיני דברים הקשורים לרכב בינהם גם מגבים לרכב.
לקוחה ביקשה ממני לרכוש זוג מגבים ולא ציינה איזה סוג רוצה (סיליקון או רגילים) אז אני בדקתי לה מה מותקן לה על שמשת הרכב והסתבר שהיה לה מותקנים מגבי סיליקון, אז באופן אינסטנקטיבי התקנתי לה גם מגבי סיליקון שנחשבים יקרים יותר מהמגבים הרגילים.
הבאתי לה את הקבלה ושחררתי אותה לדרכה.
יום למחרת היא באה לתחנה בטענה שאני רימיתי אותה ושגנבתי אותה ועשיתי עליה קומבינות וכל זה בצעקות ובהתלהמות.
שאמרתי לה שתזיז את הרכב לצד כי היא חוסמת רכבים אחרים שרוצים לצאת מהתחנה לאחר שתדלקו היא סירבה ואמרה שהיא לא זזה עד שאני לא מחזיר לה את הכסף ושאני רמאי וגנב שעקצתי אותה במלא כסף לטענתה.
היה מלא אנשים בתחנה ויש לציין שהרגשתי מושפל באותו רגע על לא עוול בכפי ועוד שרציתי לבוא לקראתה ולבטל את העסקה ולהחליף לזוג מגבים זול יותר היא המשיכה לצעוק שאני רמאי וגנב.
בשלב זה אנשים כבר התערבו וצעקו עליה בחזרה שתזיז את האוטו שהם רוצים לצאת והחלו להגיד לה איך מישהו שעובד בתחנת דלק יכול לעקוץ אותך? את שומעת את עצמך? היא צעקה את זה תוך כדי שהיא מצלמת אותי ללא הפסקה בעזרת המכשיר שלה.
לאחר שהיא הביאה לי את האשראי שלה לבטל עסקה היא הסכימה להזיז את הרכב, והתקשרה למנהל שלי להגיד לו שאני עקצתי אותה תוך כדי שהיא שולחת לו את הסרטונים שהיא מצלמת אותי.
יש לציין שלא שיתפתי פעולה בסרטונים והתנהגתי בהתעלמות מוחלטת ממנה ומהניסיון שלה להוציא ממני דברים שלא היו נראים טוב בסרטון.
השאלה שלי האם אני יכול לתבוע אותה באופן אישי על העוגמת נפש, ההשפלה והלשון הרע שהוציאה עליי?
ניתן לבדוק אפשרות של תביעה או הליכים לפני משפט. נשמח לסייע לך . ד"ר איריס טרומן , משרד עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר