אבא שלי שילם כסף לעורך דין מסויים עבור טיפול בתיק , אותו עורך דין לאחר חודש הודיע לאבא שלי ולי שהוא יוצא מהתיק והתנהג כלפינו בצורה מזלזלת , לאחר מספר ימים שלחתי לו בוואטסאפ של הנייד שלו הודעה אישית שבה מחיתי על התנהגותו המזלזלת והאגואיסטית ואני מצפה שיעמוד מאחורי ההתחייבויות שלו כלפיי אבא שלי כולל האינפורמציה השקרית שמסר לאבא שלי ואיך תיחמן אותו , העורך דין בתגובה דרש ממני שהוא רוצה להגיב בצורה מסודרת וביקש ממני שאשלח לו את ההודעה למייל של המשרד ואני בתום לב שלחתי לו כי הוא ביקש להעביר תגובה ואמר שזו זכותו להגיב ,עכשיו הוא טוען שרשמתי עליו דברים חמורים וכו' . למעשה כל הפגישות והשיחות טלפון עמו כולל בהן ביקש שאשלח לו למייל של המשרד מגובות בהקלטות שביצעתי , השאלה שלי האם הוא יכול לטעון על הפצת לשון הרע או הוצאת דיבה או כל תרגיל משפטי אחר ? כביכול שזה הלך למייל של המשרד ואולי עוד אנשים חוץ ממנו ראו את זה , למרות שבכותרת המייל רשמתי את השם המלא של העורך ובהמשך לשיחתנו הטלפונית
לא יחשב כהוצאת לשון הרע. אם מייל זה היה המייל שבו התקיימה ההתקשרות בינכם ולא היתה כאן כוונת הפצת המייל בקרב כל באי המשרד, יהיה קשה לאותו עו"ד לטעון כי הדברים שמוענו אליו בלבד , במייל אישי שלו במשרד, הינם דברים שאפיים הוא הוצאת לשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר