שלום
הוריי נמצאים בסכסוך משפטי עם הוועד של הבניין (אבי כיהן בתפקיד מס שנים טרם השינוי).
שלחתי מהמייל שלי הודעה לאגודה לתרבות הדיור ובו הצגתי את ההתנהלות של הוועד החדש שמזה שנתיים לא מראה דוחות ומה אפשר לעשות, ועל מנת לתת רקע מקדים, ציינתי כך:
"אבי התנדב במשך שנים להיות הוועד של הבניין המונה 12 דיירים
לפני כשנתיים החליטו שלושה דיירים כי ברצונם להחליף את הוועד והפיצו שהשיגו רוב קולות להחלפת הוועד,כך למעשה כפו את ההחלפה.
לאחר בירור קצר התברר שהוועד החדש זייף את חתימות הדיירים להחלפת הוועד וכי לא באמת עברו אצל כולם והחתימו אותם.."
האגודה שלחה את המכתב הזה לוועד על מנת לקבל תגובה, ובתגובה שלהם נאמר כי הם הולכים לתבע את אבי על הוצאת דיבה.
א. המייל נשלח ממני ללא ידיעת אבי
ב. במכתב תגובה שהם כתבו הם ציינו כי "הוצאת כ2000 שח על מנורות ואילו אנחנו 700 שח. המבין יבין". האם זו רמיזה לגנבה? האם זה גם סוג של הוצאת דיבה?
ג. לא היתה כוונה במייל שלי לאגודה לתרבות הדיור להכפיש, אלא להציג סוג של התנהלות לא תקינה ממה שאני זוכרת.
(לאחר בירור, באסיפת דיירים שבה הוחלט על החלפת הוועד היו 50 אחוז מהדיירים, והוועד החדש עבר בין הדיירים שלא נכחו ואמרו כי קיבלו רוב ושיש לחתום על טופס פתיחת חשבון בנק והחלפת וועד בית). זכרתי משהו מעורפל.
מה עליי לעשות כרגע?
תודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לא לכתוב מכתב התנצלות על השימוש במילה זיוף ולמנע הגעת התיק לביהמש?
זו היתה גם המלצת האגודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר