שכן הזמין משטרה מהבית שלו נגדי על אלימות קשה עם חבלה בגוף, אני נמצא במקום התקיפה עם העדים של השכן כביכול מתוך ידיעה השכן ברח מהמקום כי הוא מוכר למשטרה בתחום האלימות, הרבה משפחות נפלו לאלימות של השכן.
אחרי חצי שעה עם העדים של השכן כביכול חזרתי הבית והשוטרים כמעט עצרו אותי.
השוטרים אחרי חצי שעה עם השכן חושבים התקיפה כביכול בוצע ליד ביתו של השכן.
בקיצור: התיק נגדי נסגר מחוסר אשמה והשכן נהפך לחשוד.
הגשתי קובלנה נגד השכן למנוע הפתעות, בית המשפט קבע אני לא אשם ומאשר את סגירת התיק של המשטרה מחוסר אשמה ועליי להגיש תביעה אזרחית.
הגשתי ערעור כביכול למחוזי למנוע הפתעות וגם במחוזי אשרו את החלטת השלום התיק ישאר על כנו מחוסר אשמה ועליי להגיש תביעה אזרחית.
הגשתי תביעה אזרחית בכפוף להחלטה של המחוזי על תלונת שווא.
השופט לא נתן לי לדבר מחק את התביעה כביכול בהסכמה עם החזר אגרת בית משפט אותו אשלם לנתבעים וסילק אותי מהאולם.
השופט ציפצף על החלטה של המחוזי ועשה צחוק מהמשפט.
לפנות להפגש עם עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
עד כמה ישמע הזוי.
אלימות קשה זה אשמה לא קלה אם השלכות משפטיות ועוד שהמתלונן מציג תעודה רפואית כביכול.
למזלי: המתלונן מוכר למשטרה בתחום האלימות ומתלונן סידרתי.
המשטרה הבינה המתלונן הוא לא הקורבן אלא המקרבן.
ועוד המתלונן מתגאה בעשרות עדים לטובתו אותם מסתיר מהמשטרה שיודעת המתלונן משקר.
המשטרה את התיק נגדי מחוסר אשמה.
אני שמאוד רציתי את העדים הגשתי קובלנה וכתבתי יש לנקבל עשרות עדים ואבקש שיביאם לבית המשפט לאפשר למשטרה לחקור אותם בנוסף לבית המשפט.
הנקבל עשה הכל לטרפד את האפשרות להביא את העדים כי זכותו לא להפליל את עצמו.
בית המשפט שאל ולהפליל אחר זה תקין בעיניו והציע לי להגיש תביעה אזרחית לשון הרע.
למה לא עשה משפט אם הוכח שאני חף מפשע גם עורכי דין לא מבינים.
הגעתי עם הפסק דין לאזרחי קודם אולי יש סיכוי יביא בכתב ההגנה את העדים והמשטרה תשים את ידה עליהם אלא שזה לא צלח.
בית המשפט במקום לסייע בעשיית צדק מנע מימני לעשות משפט, למה? אין הנמקה.
ואז נתן פסק דין כביכול בהסכמה ויוחזר לי אגרת בית משפט, ואת אגרת בית משפט חייב אותי לשלם לנתבע תוך 30 יום.
השופט דאג שהאולם יהיה ריק, מי שניסה להשאר או להכנס, השופט סילק אותו מהאולם, רואים במצלמה של בית המשפט וזה היה מוזר.
חסם בעדי לדבר, רשם דברים שלא נאמרו, כי אני בא עם פרוטוקול מוכן ומקריא מתוכו אחרי שעבר בדיקה משפטית קפדנית ואת זה הבין השופט וחסם בעדי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר