במסגרת קבוצת ווטסאפ של דיירי הבית, לאחר שלא קיבלתי תשובה ברורה מהוועד, כתבתי כי אני יודעת שהוועד הוציא כ 20,000 מקופת הוועד לתיקון צנרת מבלי ליידע אותנו הדיירים, ולולא נודע לי הדבר מהשכנה מתחתיי שנתבקשה לייצג את הוועד כי היא עורכת דין, לא הייתי יודעת על הדבר. לפי מה שנאמר לי מהשכנה, הדייר שממנו קיימת הנזילה סירב לתקן וכיוון שלא רצו להתעסק איתו כי הוא בעייתי, הם הזמנינו תיקון על חשבון קופת הוועד, בהודעה גם ביקשתי שיתקנו אותי אם אני טועה,, במקום לשקף את מה שקרה, השכנה שהיא בוועד שלחה לי מכתב רשום בשמה שבו היא מבקשת לתבוע אותי אם לא אתנצל בפני כולם ואם לא אשלם לה 5000 שח תוך 24 שעות, האם זה מקובל, אין אני רואה בזה פגיעה בשמה הטוב אלא בקשה לשקיפות משלא קיבלתי תשובה.
על מנת לתת לך ייעוץ מדוייק , יש לראות את ההודעה ששלחת ולבחון האם אכן יש בה משום הוצאת לשון הרע. מומלץ אם תפני לייעוץ אישי עם עו"ד המומחה לעניין. נשמח לסייע במס' הטלפון אשר מופיע באתר. עו"ד ד"ר איריס טרומן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר