שלום,
שכרתי רכב מחברה ציבורית, התשלום חזר ולא עניתי לחברת ההשכרה, ברוב הזמן הייתי בחופשה ללא טלפון, אך לא זה הנושא.
חברת ההשכרה הוציאה חוקר, שמטרתו היתה לאתר את הרכב ולקחתו. אקצר ואומר שבסוף גם תשלום זה התגלגל אליי.
החוקר הנל עשה מס' מהלכים שגרמו לי עוגמת נפש רבה ועד היום איני יודע מה ההשלכות שלהן. הוא הסתובב בשכונת מגורי הורי ודיבר עם 2 חברי ילדות שלי, סיפר להם כי נעלמתי עם רכב שלקחתי בהשכרה ועד מהרה קיבלתי הודעות רבות מאנשים ש"רוצים לעזור לי", הוא פנה לאמא של חונכת שלי לשעבר וסיפר לה שאנחנו שוכבים בקטע קבוע, הבחורה נפגעה מזה מאוד ואפילו לא סיפרה לי מה המקורות שלה. הבחור פנה לפחות ל9 אנשים רובם חברי פייסבוק שלי. היום קיבלתי הודעה מעוד חבר שפנו לאמא של חברה שלו בניסיון לאתר אותי. כאן כבר הרגשתי שיותר מידי אנשים יודעים על זה וכל יום אקבל פניות מאנשים נוספים. איני יכול לתאר את עוגמת הנפש שנגרמה לי מהמקרה ואני תוהה לחוקיות העניין במטרה לאתר רכב.
תודה מראש לעונים
יהושע שלום, נראה כי אכן מדובר על פגיעה בשמך הטוב אם החקירה שנעשתה על מנת לאתר אותך נעשתה שלא בתום לב והדברים שנאמרו היו לא בגדר בירור לגיטימי.
אתה מוזמן לפנות לעו"ד בתחום לצורך הערכת סיכויי תביעתך. נשמח לסייע ד"ר איריס טרומן, משרד עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר