שלום, בחודש ינואר תרמתי ביציות. זה תהליך שכולל ועדה רפואית שמאשרת התרומה, לכל אישה מותר לעשות את זה 3 פעמים וזו הייתה הפעם השלישית שלי. הפיצוי הכספי בעבור הביציות הינו 20,000 שח. 10,000 מבית החולים והשאר ממשרד הבריאות שמעביר לבית החולים והם מעבירים לתורמת, על פי החוק מחויבים תוך 60 יום. כאשר זומנתי לועדה המתנתי בחוץ שיקראו לי ושמעתי מישהי אומרת בקול רם עליי - מצאה שיטה לעשות כסף, כמו אימא אווזה, היא וההורים שלה. לאחר שנכנסתי וראיתי מי ישב בועדה הבנתי שזו הייתה מישהי שהיא 'נציגת הציבור' (אני יודעת את שמה לא אציין אותו כאן) כעסתי נעלבתי אך לא אמרתי כלום באותו הרגע, רציתי לכתוב מכתב להתלונן עליה כדי שזה לא יקרה לבנות אחרות ובסוף לא כתבתי. התרומה הייתה ב17.1 וטרם קיבלתי את התשלום השני, לאחר מחשבה על העיכוב בתשלום ועל מה שהיא אמרה עליי רציתי לבדוק האם יש מקום לתביעה.. לגבי העיכוב בתשלום אולי פחות כי בסוף אקבל את הכסף אלא יותר לגבי מה שהיא אמרה מאחר ואין לי דרך להוכיח אבל אני בוודאות שמעתי אותה ויודעת שהיא אמרה את זה כי זיהיתי את הקול שלה, ישבו איתה בחדר עוד 2 נשים שבוושאות לא אמרו את זה כי זה לא הקול שלהם ואני בטוחה שאם מי שיישב בחדר יזומן לתת עדות הם ייאלצו להודות שהיא אמרה את זה.
תודה
בפגיעה בפרטיות ומציע כי תפני להפגש עם עו"ד. חג שמח. משרד עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר