שלום רב,
אתמול בצהרים גיסתי (אשתו של אחיו) פתחה קבוצת ווסאטפ בשם "משפחה בני זונות" הוסיפה את כל בני המשפחה המורחבת והמצומצמת ורשמה שם איך אני שלחתי לה הודעות מפייסבוק פיקטבי לפייסבוק שלה ושם כביכול סיפרתי לה כיצד בעלה בוגד בה ואני בעצם המאהבת שלו..איך הוא בורח אליי בלילות וכו וכו.
היא טענה שהבית שלהם כמעט התפרק בגלל זה והיא טוענת שהיא בדקה עם מומחי אינטרנט וההודעות נשלחו (צירפה צילומי מסך של השיחות) מהטלפון שלי.
הדבר הזה לא קרה מעולם!!
מעולם לא פתחתי פייסבוק פיקטבי, לא שלחתי לה הודעות, ובטח שלא אמרתי לה שבעלה בוגד או לא בוגד בה.
בקבוצת הוואסטפ היא דאגה להשפיל אותי, להגיד שאני מסכנה אומללה קנאית לקלל וכמובן אל מול עיניי כולם.
וכסיימה את מה שהיה לה להגיד סגרה את הקבוצה.
כל המשפחה של בעלי ניתקו איתנו קשר בעקבות הסיפור ולא מפסיקים ללכלך עלינו על דבר שמעולם לא עשיתי.
האם אני יכולה לתבוע אותה על כך? אני מאוד רוצה להראות לכולם אץ הצדק ולהוכיח שלא עשיתי זאת!
בתודה מראש
שאני כרגע בהיריון ראשון, אני מאתמול בוכה בגלל המצב, זה יצר עליי המון לחץ היות ואני גרה באזור של המשפחצה של בעלי ולא שלי.וכרגע אני נותרתי לבד ללא עזרה עם לחץ נפשי נוראי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר